maandag 5 januari 2015

Beauty favorieten van 2014 - Melissa

Vandaag is het mijn beurt om mijn favorieten van 2014 te laten zien! Vooral veel make-up (surprise!) maar ook een aantal verzorgingsproducten. Het licht was ontzettend slecht gedaan, maar ik heb mijn best gedaan om toch nog redelijke kwaliteit foto's neer te zetten. Het word een lang artikel, dus bereid je voor. Veel leesplezier!

Bourjois Poudre Bronzante
De laatste tijd gebruik ik deze bronzer minder, maar het blijft gewoon een ontzettend fijne bronzer! Helaas niet te koop in NL, ik kocht dit product in London. Klik hier voor mijn review. 

Ziaja handcream cashmere protein shea butter
Deze handcreme kreeg ik in de vipbox. Eerst dacht ik; neh, een handcreme, niet nodig. Maar toen had ik ineens hele erge last van droge handen en dus kwam deze naast mijn bed te liggen. Wat is 'ie fijn! Hij trekt zo snel in, ontzettend prettig.

Hema it's my beautiful skin day cleansing milk
Ik vind dit een hele fijne reinigingsmelk, heel zacht en mijn make up komt er goed af. Ook goed betaalbaar en hij ruikt lekker!

Kruidvat reinigingslotion tea tree
Deze lotion gebruik ik s'ochtends en s'avonds. Ik heb echt het gevoel dat 'ie mijn huid goed schoonmaakt. Tea tree is speciaal voor puistjes en ik vind dat toch een fijn idee, al heb ik een vrij goede huid. 

Yves Saint Laurent Rouge volupte lipsticks
Ik heb op dit moment 3 YSL lipsticks, maar god, dit zijn écht de beste lipsticks die er maar zijn. Ik heb er al twee gereviewd, maar het derde review komt er nog aan.
Klik hier voor 8 Pink in confidence en hier voor Pink in Paris. Ook Floor heeft een YSL lipstick, je kunt hier klikken voor Orange Impertinent. 

NYX butter gloss
Ik was zo blij toen ik er 1 in mijn bezit kreeg dat ik Floor vroeg er nog 1 mee te nemen uit NY voor mij. Nu verkopen ze NYX ook in Den Haag en toen nam ik er nog één mee. Voel ik een obsessie aankomen? 

Essence frame4 fame lash glue & frame4fame 04 single lashes MIX
Ik ben niet zo van de nepwimpers, meestal lijkt het zo fake. Maar deze plukjes nepwimpers van Essence zijn écht perfect. Ze blijven heel goed zitten en je ziet niet eens dat er nepperds bijzitten. Mijn pakje is bijna leeg, maar ik ga zeker een nieuw inslaan, ook het aanbrengen is supermakkelijk!

Benefit creaseless creamshadow Skinny Jeans
Dit is echt een goede cream oogschaduw, ook fijn als basis. Ik heb nog een palette van Benefit waar ook twee kleurtjes inzitten en ook die zijn super. Dit product blijft perfect zitten! 

Essence lipliner 07 Cute pink
Dit is gewoon een perfecte kleur voor onder iedere lipstick, je kunt je lippen hier ook ietsjes voller mee laten lijken op een natuurlijke manier. Dat, en deze lipliner is maar €0,99! 

Catrice ultimate shine Dr's love & wine
Helaas al een tijdje uit het assortiment, maar dit is een heerlijke lipstick om mee te nemen. Omdat 'ie lekker romig en niet al te dekkend is, kun je hem goed aanbrengen. Door de donkerrode kleur krijgen je lippen toch wel een mooie rode kleur. 

Essence big bright eyes highlight it... nude
Eerst vond ik dit potlood helemaal niks, maar ik ben er aan gaan wennen en van gaan houden. Het laat je er lekker wakker uit zien en geeft je een hele open blik, vooral bij donkere oogschaduw, vind ik dit een must. Perfect. 

Collection lasting perfection concealer
De welbekende concealer..  Ja, ook ik vind dit een topper. 

Sleek Au natural palette
Dit palette is goed gebruikt sinds ik hem kocht. Vooral omdat ik dol ben op matte en dan ben ik dit palette aan het juiste adres. Klik hier voor het review. En vergelijk de foto's in dat artikel is met de foto hieronder, oeps.

Urban Decay revolution lipstick in Turn on
Dit is de mooiste kleur lipstick die ik me kan bedenken, ik vind het zo'n prachtige kleur. Dat maakt hem ook favoriet. Ik vind de kleur me ontzettend goed staan, mocht ik weer ergens zijn waar UD wordt verkocht, dan ga ik inslaan, ik wil nooit zonder deze kleur. Klik hier voor mijn review. 

Infinity woman high definition mascara
Ik kocht een tijd terug 2 mascara's bij de op=op shop van het merk Infinity woman. Onbekend merk, hmm, zal wel slecht zijn. Maar wat hebben deze mascara's me verbaasd, ze zijn geweldig! Blijven geweldig zitten, maken mijn wimpers lang en vol. 

Essence quattro to die for
Dit superbudget palette heeft hele natuurlijke kleuren, maar gewoon précies de goede kleuren. Ook goed pigment, dit is gewoon een topper. 

Babylips
Je zag deze foto al aan het begin van dit artikel. Dit jaar kwamen de babylips naar NL. Ik vind dit niet de beste lipbalsems ooit, maar ik vind ze wel de leukste. De kleurtjes zijn lekker vrolijk en ruiken goed. Ik bezit er nu 8.

W7 Captain matte foundation en Catrice BB cream
De foundation van W7 is een favoriet omdat 'ie perfect blijft zitten, lekker goedkoop is en vrij mat. Je kunt hier mijn review lezen. De BB cream van Catrice is helaas uit het assortiment, maar zeker een favoriet, hij was lekker goedkoop en heel luchtig, 

MAC Angled Brow 208
Ik zocht al zolang naar het perfecte kwastjes voor mijn wenkbrauwen en ik heb hem gevonden. Deze kwast van MAC, vrij prijzig, maar het is het zeker waard. Wat een goede kwast!

Dit waren al mijn favorieten van 2014, een hele hoop, maar hopelijk was het handig/leuk om te zien.
Wat was jou absolute favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten