dinsdag 2 december 2014

Review: W7 Honolulu bronzer - Melissa

Honolulu, de hoofdstad van Hawaii. Daar is deze bronzer van W7 naar vernoemd. Dit zou een dupe moeten zijn van Hoola van Benefit. Nu heb ik die niet (hij staat wel op mijn wenslijstje!!) en kan ik ze dus niet vergelijken. Dus ik ga deze bronzer gewoon individueel reviewen. Klik snel op 'Meer lezen'
Vormgeving
Het doosje waarin de bronzer zich bevindt is goed afgekeken bij de echte benefit verpakkingen. Een kartonnen doosje. Ik vind de verpakking erg tof. Wel glijdt de deksel er makkelijk af. Makkelijk mee te nemen is 'ie dus niet (of in ieder geval niet zonder het risico je bovenkantje kwijt te raken!).

Het product zelf
De bronzer bevat 6 gram, dat is minder als de hoola bronzer, die bevat namelijk 8 gram. Toch is dit product in vergelijking nog steeds goedkoper. De kleur is niet heel donker. Maar ik houd ervan om bronzer subtiel te dragen, wat hem misschien toch iets donker maakt voor deze tijd van het jaar. 

Ook vind ik hem nogal kruimelig. Wanneer je met je kwast er in gaat, raakt de poeder nogal los. Dus goed aftikken voordat je ermee op je gezicht gaat is een must! 


Er zit een kwastje bij, erg schattig. Persoonlijk denk ik alleen niet dat ik deze ook gebruiken zal. Het kwastje is vrij stevig. Voor mij geen bronzer kwast, in mijn ogen kun je deze beter gebruiken voor blush of highlighter. 

De poeder is ontzettend gepigmenteerd en ook goed mat. Geen ongewenste glittertjes, glans of shimmer. Perfect om te shapen dus. Informatie
Deze bronzer kost €4,49 en is o.a te koop bij http://www.makeupmusthaves.nl/

Voordelen? Fijn prijsje, goed gepigmenteerd, leuke verpakking, goed mat.
Nadelen? Dekseltje zit er niet stevig op en de poeder is erg kruimelig. 

Conclusie
Voor het geld vind ik deze bronzer fijn. Ik denk dat in de zomer de kleur perfect is voor mijn huid en tot die tijd moet ik hem gewoon erg goed blenden. Toch vind ik het wel een beetje storend dat 'ie zo kruimelig is. Daardoor is die ook niet héél zuinig in gebruik. Maar de verpakking maakt het dan wel goed. Ik krijg hier een heel zomers gevoel van. 


1 opmerking:

  1. Jammer van het kruimelen maar het ziet er gelukkig wel een mooie bronzer uit!

    BeantwoordenVerwijderen