zaterdag 13 december 2014

Review: Makeup revolution vivid baked highlighter | Melissa

Bijna kerst, daar hoort natuurlijk een mooie highlighter bij. Buiten dat, highlighter is altijd welkom. Glitters, shimmers, glans. Love it. Ik was benieuwd naar het nieuwe ontzettend populaire merk; Makeup revolution. Dus gooide ik deze highlighter in m'n (online) winkelmandje. Dit is de kleur 'Golden lights'. Hoe bevalt 'ie? Klik snel op 'Meer lezen'

Laten we beginnen met de verpakking, wat vind ik die verschrikkelijk lelijk zeg. Zo ontzettend groot, het bovenkantje staat heel bol, waardoor die heel veel ruimte in neemt. Nu heb ik die ruimte niet echt meer in m'n stash... dus zo'n verpakking irriteert me dan. Ook vind ik de verpakking goedkoop ogen. Het patroontje daar in tegen vind ik wel erg mooi en leuk. De verpakking is gelukkig wel redelijk stevig.Het product bevat 7,5 gram, dat is redelijk wat. Als je net als mij aardig wat highlighters heb, denk ik ook niet dat je ooit weet hoe de pan er hiervan uit ziet. 

De kleur is bijzonder. Wit, goud, maar ook een beetje groen? Ik weet niet wat het is, maar het lijkt wel alsof er een groene waas in zit. Ik weet niet wat ik daarvan vind, eerlijk gezegd. Het maakt de highlighter bijzonder. Op mijn gezicht heb ik gelukkig nog niet veel van de groene waas terug gezien.

De highlighter is heel fijn gepigmenteerd, je kunt hem mooi op je gezicht aanbrengen. Al moet je het wel een beetje subtiel doen, want anders is 'ie snel te overheersend!

Gelukkig is de poeder niet kruimelig, dat vind ik echt top. Kijk hieronder de swatch is! Dat is toch best pretty?? Erg fris. 

Al vind ik de verpakking verschrikkelijk, hij is wel stevig. De poeder kruimelt niet, brengt fijn aan en heeft een mooie kleur. Ook zou dit een goede dupe moeten zijn voor Nars Albatross. Maar deze highlighter kost je maar €3,79! Je kunt dit product onder andere kopen op www.makeupmusthaves.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten