maandag 29 december 2014

Review: Make up revolution Death by chocolate palette - Melissa

Make up revolution, dit merk is ineens ontzettend populair geworden. Vooral vanwege hun dupes van too faced. Waaronder het chocolade palette die ik vandaag ga laten zien. Dit is de versie: Death by chocolate. Je hebt ook nog een tweede versie. Bevalt dit palette mij ook zo goed? 
De kleurkeuzes van dit palette vind ik erg goed. Natuurlijke kleuren, maar toch kan je er een hele hoop verschillende kanten mee op. Het zijn veel shimmery kleuren, maar ook een paar matte. I love matte. 


Het product komt netjes in een doosje. Alle kleuren zie je nog is op de achterkant. Vind ik tof. Het palette zelf ziet er ook netjes uit, al zie je echte alle vingerafdrukken er op, netjes houden gaat je niet lukken.

Net als bij sleek palette heeft dit palette ook een doorzichtig plastic met de namen erop. Niet erg handig. De namen van de kleuren zijn wel tof. 
De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, alleen heb ik persoonlijk het idee dat de kleuren gewoon niet goed blijven zitten wanneer ik ze aangebracht heb. Als ik precies dezelfde oogschaduwbasis gebruik als altijd, zie je van deze kleuren bijna niks meer terug s'avonds, met andere oogschaduws heb ik dat niet. Deze oogschaduws blijven op mijn ogen gewoon niet goed zitten. 
Van links naar rechts: White light, Don't let go, Break me up, Consume me, All is lost
Van links naar rechts: Lick me, Fool's gold, One more bar, Devour me, Tear the wrapper, Love you to death.
Van links naar rechts: Pray for me, Dipped, Tease me, Set me free, Bring down angels.

Voordelen:
+ Goede prijs
+ Goede kleurcombinatie
+ Goed gepigmenteerd

Nadelen:
- Blijven niet goed zitten

Mijn conclusie voor nu is dat ik dit palette niet fijn vind. Hij is erg mooi, maar ik vind de kwaliteit gewoon niet zo goed. Een primer van smashbox stond nog op m'n wenslijstje, dus hopelijk ligt het aan mijn oogschaduwbasis. Ik heb trouwens wel vrij vettige oogleden.

1 opmerking:

  1. Wat naar dat jij niet zo goed blijft zitten. Dat heb zelf niet zo ervaren, maar ik heb de andere variant van dit palette. Het blijft een pareltje om in je stash te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen