maandag 15 december 2014

Review MAC Lip Pencil: Soar (Kylie Jenner) - Floor

Samen met een vriendinnetje was ik in de MAC store om deze beauty in het echt te bekijken, omdat we er al zoveel over gehoord hadden. Soar zou de kleur moeten zijn die Kylie Jenner gebruikt voor haar bekende lip-look. Benieuwd of hij echt zo geweldig is? Klik snel op meer lezen!


De vormgeving
Toen ik het lip pencil voor het eerst in mijn handen kreeg vond ik hem prachtig, hij voelt erg fijn aan en de kleur roze met het zwart is gewoon een mooie combo. Zoals (volgens mij) bij alle MAC producten is hij niet echt zwart, meer heel donkergrijs met glitters. Juist dit geeft een mat effect wat mooi staat. De kleur roze is heel oud-roze-achtig. 
Ik vind hem nu nogsteeds mooi maar het potlood is wel vrij lang, niet te lang maar toch, en de dop glimt voor mij part te veel. Maar opzich is hij heel mooi. Een ander probleem met de dop is dat hij mijn potlood best lelijk maakt nu. Dat kan je zien op de foto's hieronder. Eerst was het potlood mooi zoals heirboven en nu is hij vervaagd en helemaal roze. Dit is opzich niet erg maar wel jammer.
Het product zelf
Hij is zoveel fijner dan ik verwachtte! Normaal vindt ik make-up potloden altijd een beetje te hard (lip en oog) maar bij deze viel me dat heel erg mee! Hij is fijn om aan te brengen en nog fijner als je er lippenbalsem bij gebruikt. Ik gebruik hem meestal om m'n hele lip mee in te kleuren maar je zou hem ook prima alleen voor het buitenste randje kunnen gebruiken. 
Swatches!
Het onderdeel waar je natuurlijk naar uitkeek; de swatches. Ik moet wel zeggen dat de kleur er op mijn lippen wat meer roze lijkt op sommige foto's dan in het echt, dat komt doordat het heel zonnig was! Misschien kan je de kleur daardoor beter op de swatches op mijn hand zien.  Alleen om de lijntjes van mijn mond.

Op de foto's kan je goed zien dat de kleur vrij natuurlijk, maar toch opvallend is. Hij is iets donkerder dan de gemiddelde lipkleur, en in sommig licht erg donker. Ook kan de kleur denk ik bij bijna elke huidskleur mooi staan.
Hier draag ik hem nadat ik hem gekocht had, s'avonds. Je ziet hier dat hij best wel donker is.

Kylie Jenner? 
Ik kwam bij deze kleur lip pencil doordat ik had gehoord dat Kylie deze kleur ook gebruikt. En Kylie is ondertussen natuurlijk vrij bekend geworden door haar mooie lip-look. Door haar probeerde ik hem uit. 
Ik denk dat ze hem op deze foto op heeft, haar lippen zien er vrij natuurlijk uit maar ze zijn dikker als normaal. Bij mij is het voller maken van mijn lippen niet zo mooi en heftig. Ik vind mijn lach mooier met dikkere lippen maar ik vind ook dat ik veel arroganter kijk als ik niet lach. Maar misschien is dat ook wel deel van de 'Kylie Jenner-look' ;).

Info en plus&min-punten
Prijs: 15 euro, Te verkrijgen bij: Bijenkorf, MAC stores en online (klik hier)

+ natuurlijke kleur
+ mooi voor vollere lippen
+ mooie verpakking
+ fijn om aan te brengen

- niet supergoedkoop
- hij is niet overal verkrijgbaar omdat hij snel uitverkocht is
- de dop maakt hem lelijk


Conclusie
Allereerst snap ik niet waarom er zoveel 'Drugstore alternatieven' voor dit lippotlood zijn. De prijs is misschien niet supergoedkoop maar het is niet onbetaalbaar. En de kwaliteit mag er wezen. Het is een mooi afgewerkt product en hij blijft lang zitten, hoe lang weet ik niet precies. Dit omdat hij zo fijn is om aan te brengen dat ik dit ook gewoon doe als dat niet nodig is. Hij blijft wel echt lang zitten. Ook is de kleur mooi gevonden. Ik raad hem voor iedereen aan om zeker te proberen!Bedankt voor het lezen en laat weten wat je vind! 

XXXX


Geen opmerkingen:

Een reactie posten