zaterdag 27 december 2014

Review: Kiko supreme eyeshadow (Luxurious collectie) - Melissa

Kiko is een prachtig, redelijk budget merk met altijd prachtige LE items. Voor de feestdagen kwam Kiko met onder andere de luxurious collectie. Een collectie met prachtige gouden verpakkingen, met mascara, oogpotlood, oogschaduws en highlighter. Hier wou ik wel wat van proberen. Ik zag op de instagram van Kiko (een tip om te volgen!) swatches van de Supreme eyeshadows; wauw!

Ik besloot voor een licht basis kleurtje te gaan; 01 Posh Crystal Rose. Er is keuze uit in totaal 4 kleuren. Even serieus, de verpakking verdient al plus puntjes toch? Het doosje waarin de oogschaduw komt, geeft me gelijk een luxe gevoel.


En dan zit er ook nog is zo'n schattige oogschaduw applicator bij. Gebruik ik waarschijnlijk nooit, maar toch vind ik het ontzettend tof van kiko. 


Dan het potje zelf, die ook prachtig is, voelt stevig aan. De kleur vind ik erg tof, net iets anders als alle andere lichtroze kleuren. Er zitten gouden tonen in, heel apart. De oogschaduw bevat veel pigment, wel vind ik hem wat kruimelig. Eerlijk gezegd, dat vind ik altijd zo'n nadeel. Ik hou van een matte gezicht en al die glitters, all over my face, walgelijk. Beetje highlighter, maar meer glitter hoef ik echt niet. 
De kleur bevat echt ontzettend veel glitter, maar blijft erg goed en mooi zitten. Kun je ook goed als basis gebruiken wanneer je een echte glitter look wilt. Want glitteren dat doet deze oogschaduw wel! Dit product bevat 3 gram.
Deze créme oogschaduw kun je kopen voor €11,00 bij de buren of op http://nl.kikocosmetics.eu/

Voordelen:
+ Veel pigment
+ Blijft goed en lang zitten
+ Mooie stevige verpakking

Nadelen:
- Veel fall-out

Dit is een fijne crème oogschaduw, toch had ik er meer van verwacht en denk ik eerlijk gezegd dat ik hem niet vaak gebruiken ga. Het is me gewoon te veel glitter. 

Je kunt hem in gebruik zien in dit artikel: klik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten