dinsdag 23 december 2014

2014: Beste artikelen op bloggincousins!

Het einde van 2014, wij zetten onze best bekeken artikelen op een rijtje voor jullie. Neem dus zeker nog een kijkje bij de artikelen en we hopen dat het leuk is om te zien wat op onze blog nou de toppers waren van dit jaar. Let's get started!
YSL popcorn
12. Shoplog Den Haag
Geschreven door Floor

'' Na mijn toetsweek gingen Melissa en ik onze stress eraf shoppen in Den Haag, we gingen onder andere naar de Bijenkorf, de Action en Pull&Bear. Benieuwd naar mijn aankopen? ''

Reviews van Kiko zijn populair, maar shoplogs ook! Floor laat je haar aankopen van Den Haag zien.
Klik hier voor het artikel. 11. Review: Kiko life in rio blushes 04 Atlantic Camellia
Geschreven door Melissa

'' Deze prachtige blush(es) zag ik al op de site. Toen ik in de kiko stond vielen ze me weer op en vrijwel direct besloot ik dat 'ie met mij mee ging. Ik ben ook erg gevoelig voor de vormgeving van producten. En deze blush is natuurlijk gewoon een pareltje. Alleen het doosje waar die in zit al. '' 

Kiko is een prachtmerk. Je leest hier over een prachtige limited editie.
Klik hier voor het artikel.


10. Review: MUA lippenstift shade 7
Geschreven door Melissa

'' Ik heb geluk: het MUA schap zit in de kruidvat bij ons in de buurt. Natuurlijk ging ik zo snel mogelijk een kijkje nemen. Eerlijk gezegd, het schap viel me tegen. De prijzen zijn heel verschillend en écht veel boeiende dingen zag ik niet. Ik kocht het undressed palette en deze lippenstift. Hoe bevalt de lippenstift mij? '' 


Je leest over deze mooie lipstick van MUA.
Klik hier om naar het artikel te gaan.9. Stash flash: Mijn high-end producten
Geschreven door Melissa

'' Vandaag ga ik jullie een deel van mijn make up collectie laten zien, het is maar een heel klein deel, maar wel het mooiste deel. Mijn high end producten, producten waar ik een niet zo klein prijsje voor betaald heb. Ik reken hierbij geen duurdere drogisterij producten, maar eigenlijk alle prijzen die hoger zijn als de MAC prijzen. Benieuwd naar mijn duurdere producten?'' 

Melissa laat je in dit artikel haar ''dure'' make up producten zien. MAC, Chanel, YSL en Urban Decay komen langs.
Klik hier voor het artikel.


8. Review: Kiko smart lipstick 903
Geschreven door Melissa

'' De eerste keer dat ik naar Kiko ging.. Natuurlijk had ik al op de site gekeken wat ik graag wou hebben. Ze hebben een heleboel verschillende soorten lipsticks. Ik koos gewoon voor de meest simpele. De smart lipsticks. Één kleur viel me gelijk op. Die kleur koos ik.'' 

Nog een review van een Kiko product in deze top 12. Kiko is dan ook een prachtig merk. 
Klik hier om naar het artikel te gaan.7. Shoplog London
Geschreven door Melissa

'''Met school ging ik naar London. Je kan ook nog een verslag verwachten. Maar ik denk dat de meeste nieuwsgierigheid uitgaat naar wat ik heb gekocht. Dat laat ik je vandaag zien! De foto's zijn niet perfect, maar: van alle make up artikelen komt een review! Benieuwd naar mijn aankoopjes? '' 

Nog een stad waar je geweldig kunt shoppen. Melissa laat je haar geshopte items zien. 
Klik hier om naar het artikel te gaan.6. Shoplog New York
Geschreven door Floor

'' In de laatste vakantie ben ik met mijn ouders en mijn broertje naar New York gevlogen voor een week, en als je in New York bent, moet je natuurlijk shoppen! Dat heb ik ook gedaan. Benieuwd wat ik gekocht heb?  '' 

Floor laat je haar aankopen van waarschijnlijk de beste plaats om te shoppen ooit. 
Klik hier voor het artikel. 5. Review: Catrice Ultimate shine gel colour in Sweet Macaroon
Geschreven door Melissa

'' In mijn tussenuur ging ik met vriendinnetjes even kijken bij de kruidvat, een winkel waar ik maar al te graag kom. Ik had nog steeds niks(!) van de nieuwe collecties gekocht. En vond het dus wel tijd om even rustig te kijken, rustig was het niet, dus uiteindelijk koos ik er voor om maar een nieuwe lipstick die wel mooi lees uit het schrap te trekken en af te rekenen. Vandaag laat ik jullie zien hoe deze impulsieve aankoop me bevalt. '' 

Je leest over deze lipkleur van Catrice! 
Klik hier voor het artikel. 


4. Review: Kiko kiss balm 03 Tutti Frutti 
Geschreven door Melissa

'' Mijn eerste review uit Duitsland. Kiko is ook online te kopen, so no worries. Ik had bij iemand een heel positief review gelezen over deze kiss balm en toen ik hem zag liggen moest ik er natuurlijk ook één meenemen. Ik koos voor de kleur 03 Tutti fruttie. Een roze kleurtje.'' 

Je kunt in dit artikel lezen over een leuke gekleurde lipbalsem van het prachtmerk Kiko.
Klik hier voor het artikel.3. Shoplog Curaçao 
Geschreven door Melissa

''Misschien heb ik me een beetje misdragen met kopen, maar ik ben toch maar 1 keer in Curaçao? Onder dat motto nam ik wat spulletjes mee. Beautyshoppen kan je goed in Curaçao, kledingshoppen niet. Helemaal niet. Ik zag alleen maar van die echte marktkleding. Niet mijn smaak. Dus het zijn vooral beautyproducten. Kijk mee naar wat ik heb gekocht!'' 

In dit artikel laat Melissa je de aankopen zien die ze in Curacao deed! 
Klik hier om naar het artikel toe te gaan. 


2. New york deel 1
Geschreven door Floor

'' Afgelopen meivakantie ben ik voor 8 dagen naar New York City geweest met mijn familie, ik vond het supergaaf en laat jullie graag zien hoe mijn vakantie was.'' 

Floor verteld over haar vakantie in New York! Ik denk dat ieder meisje ervan droomt om hier te shoppen en hier lees je over de dingen die Floor er gedaan heeft. 
Klik hier om naar het artikel te gaan.

1. Childhood memories; weet je nog? 
Geschreven door Floor.

'' Weet je nog? De leuke series op tv, de spelletjes die we speelden.. I don't know about you, maar ik houd ervan als ik mijn oude Diddl plaatjes tegenkom of als ik op Tumblr stukjes uit Hey Arnold! tegen kom. Als je net als mij bent, dan ga je dit artikel superleuk vinden. ''

In dit artikel lees je over de herinneringen die Floor van haar jeugd heeft. 
Je kunt hier klikken voor het artikel.

1 opmerking: