maandag 17 november 2014

Things to try 2 - Floor

Benieuwd naar de dingen die ik wil probern, doen of kopen? Lees dan dit artikel. Ik hoop jullie te inspireren om nieuwe dingen te doen. Al eerder heb ik een 'Things to try' artikel gemaakt, klik hier, maaaar er kwamen natuurlijk steeds nieuwe dingen bij die ik wilde proberen. Daarom dit artikel, waarin ik jullie nogmaals laat zien wat ik wil proberen/doen/kopen. Klik snel op meer lezen!Op mijn vakantie in Italië kwam ik deze haarolie al vaker tegen in de Sephora, maar na dit filmpje van Meghan Rienks gezien te hebben (klik hier voor het filmpje), wil ik het zeker hebben. Zoals zij erover
verteld lijkt het me een superolie. En mijn haar heeft echt olie nodig na een dag strand of voor het föhnen.


Blue Magic Wood Watch
Dit horloge kwam ik tegen op Fancy.com, en ik vond 'm zo schattig! Ik draag normaal nooit horloges, dus dit is wel iets om te proberen! Hij is 40 dollar, dus opzich te doen voor een vrij mooi horloge.


Boek: Girl Online
Zoe Sugg (aka Zoella) is een van mijn favo youtubers, en ze heeft nu een eigen boek: Girl Online! Het gaat over een meisje met een anonieme blog en aangezien ik het altijd heel leuk vind om naar haar te luisteren en haar artikels te lezen denk ik dat haar boek ook heel leuk is.


Boek: The Pointless Book
Het vriendje van Zoella, Alfie Deyes (ook een van mijn favo youtubers) heeft ook een eigen boek! The Pointless Book. Een soort 'Wreck my journal' boek waar allemaal opdrachten instaan voor als je je verveelt.

Seaweed pore cleansing facial exfoliator - The Bodyshop
In deze video van Niomi vertelde ze over deze exfoliator van the Bodyshop en ze was super-enthousiast. Ik moet nogsteeds een exfoliator proberen dus vandaar deze.


Lush - Celebrate Bodylotion
Deze bodylotioon kwam ik ergens op youtube tegen, en ik hoorde er zulke goede dingen over dat ik hem wil proberen! Hij zou heel goed verzorgend zijn en heeel lekker moeten ruiken.Lancome - Palette Hypnose Drama Eyes Parisian Lights
Hoe mooi en perfect is dit palette? In dit artikel van VeraCamilla las ik over de oogschaduw en ik dacht echt wauw, deze wil ik hebben. Alleen de prijs (€ 56,50) is me een beetje aan de hoge kant. Verder lijkt hij me echt perfect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten