donderdag 6 november 2014

Review Mac Matte Lipstick: Diva - Floor

Eindelijk, mijn review van mijn nieuwe favo lipstick: Diva van MAC. Benieuwd wat ik zo fijn vind, maar ook naar de minpunten? Klik gauw op meer lezen..

Vormgeving
De vormgeving vond ik niet heel bijzonder. De verpakking is gewoon simpel en praktisch, de lipstick is als een soort kogel.  Met vrij groot MAC erop, dit vind ik wel mooi.

 De lipstick zelf
De lipstick smaakt heel romig, en voelt ook zo. Hij is mat en brengt erg gepigmenteerd aan. Ook blijft hij vrij lang zitten, maar als je eet of drinkt vervaagt hij wel sneller aan de binnenkant van je mond. De kleur is dieprood met een paarsig tintje.


Swatches
In mn swatches zie je de donkerrode kleur goed. Ook zie je dat de kleur echt mooi mat is, maar mn lippen niet droog maakt. In de laatste swatch heb ik de kleur gemixt met een lichte roze lipstick, dit doe ik vaker, als ik niet zo'n donkere look wil. Ook mix ik hem vaak met een gewone rode lipstick.


Info & Voor- en Nadelen
Prijs: €19
Verkrijgbaar bij MAC (In de Bijenkorf) en online

+ voelt fijn
+ smaakt apart, wel lekker
+ aanwezige donkerrode kleur
+ mooi mat (zonder uitdroging)
+ mooi te mixen met andere kleuren lipsticks
+ goed gepigmenteerd
+ als je hem heel licht aanbrengt krijg je een subtiel kleurtje

- blijft niet goed zitten als je eet/drinkt
- verzorgd nietConclusie
Het is een mooie fijne lipstick maar hij blijft niet heel lang zitten. Wel houd hij een lichte kleur op je lippen. Wat ik het fijnst vind is dat je hem zo makkelijk met verschillende tinten roze en rood kan mixen en dat hij toch vrij veel toevoegd. Ook vind ik hem mooi qua vormgeving en fijn om te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten