zaterdag 8 november 2014

Review: M.A.C Heirloom LE blush in Sweet Sentiment - Melissa

De kerstcollecties van MAC zijn jullie vast niet ontgaan. Ikzelf, vond de oogschaduw palettes erg mooi. Maar natuurlijk zocht ik wel eerst wat informatie op (het palette is immers wel €43,-) en las ik dat de kwaliteit helemaal niet zo goed was. Aangezien ik blush ook prachtig vind en deze blush een stuk betere reviews had, bestelde ik deze. Wat is mijn mening? Klik snel op 'Meer lezen'


Laten we het eerst is over de verpakking hebben. Oh wat kan je hier nog meer op zeggen dan; wauw. Glitters hé, daar houden wij meisjes wel van. De gehele M.A.C Heirloom collectie zit onder deze glitters. Mijn stash bevat nog geen één LE product van M.A.C. Deze glitters zijn helemaal welkom. Verder is de verpakking wat we van het merk gewend zijn, rond, stevig, sluit goed.

Als ik het goed heb, zijn er twee verschillende kleuren te koop, beide mineralize blushes. Je hebt de kleur 'Modest'. Een lichtere kleur. Maar ik koos voor de kleur 'Sweet sentiment'.

De kleur is zachtroze, bevat weinig glitter, maar heeft wel een mooie glans. Ik vind de mineralize blushes van M.A.C een hele fijne substantie hebben, ik had al één andere mineralize en dan twee andere formules. Maar de mineralize is zeker mijn favoriet. Wel zijn de mineralize blushes van M.A.C duurder als de andere blushes. 

De blush is ontzettend goed gepigmenteerd en een klein beetje kruimelig. Met aanbrengen moet je dus oppassen dat je niet teveel aanbrengt. Ik denk dat deze kleur bij bijna iedereen mooi staat. Ikzelf, heb een vrij lichte huid, maar vind dat die ook bij mijn huidskleur goed past.
Kijk is hoe gepigmenteerd! Prachtig, niet? 
Hieronder zie je een foto met de blush op. Natuurlijk heb ik mijn kwast wel afgetikt, nadat ik de foto hierboven gemaakt had. De blush geeft mijn gezicht een mooie natuurlijke roze glans. 

Ik ben enthousiast, dat moet ook wel, want dit pareltje kost je €27,-. Even slikken dus, maar ik vind dat deze blush wel echt een toevoeging is aan mijn make-up collectie. Ik heb genoeg blush, maar dit kleurtje is net even iets anders. De prachtige verpakking maakt voor mij toch ook wel iets goed. Want in het echt is de verpakking nog veel mooier als ik had verwacht.

De collectie is nu te koop bij o.a de Bijenkorf. Maar ik bestelde op http://www.maccosmetics.nl/. Wat een prettige bestelling is geweest. Mijn bestelling was binnen twee dagen binnen, zonder verzendkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten