maandag 10 november 2014

Project Positief Tag - Floor

Op de leuke blog van Dagmar Valerie vond ik 'Project Postitief' een tag/project om andere n te helpen met positief denken en zelf ook positief te leren denken! Want dat is natuurlijk belangrijk. Daarom heb ik voor jullie de Project Positief Tag gedaan, laat je inspireren!♧ Wat is je favoriete quote en waarom?
Quotes zijn geweldig, ik schrijf ze net als Dagmar ook in mijn agenda en op mn bureau, zodat ik er altijd naar kan kijken als ik dat nodig heb. Een van mijn favo quotes van dit moment is 'Someone else's succes isn't your faillure'. Ik kwam deze tegen op tumblr  en vond hem zo goed. Ik had dat echt even nodig. Ik ben namelijk veel te snel jaloers en deze quote is perfect om je daar uit te halen. Het betekent dat als het goed gaat met iemand anders dat niets over jou zegt. Jij doet alles je eigen manier, en zij op hun manier.


♧ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Ik heb niet zoveel dromen, dit klinkt eigenlijk heel negatief maar ik laat alles maar een beetje op me afkomen. Vroeger, en nu nogsteeds is mijn droom eigenlijk om een groot natuurgebied te openen als Jurassic Park, met een groot hek er omheen en een supermooi hotel met restaurant erbij. En dan telkens dat natuurgebied uitbereiden en de natuur zijn gang laten gaan. Maar ik weet niet of deze droom te groot is, we'll see.

♧ Wat betekent geluk voor jou?
Geluk is lachen voor mij. Lachen vind ik sowieso het fijnste gevoel, dit doe je eigenlijk alleen maar op mooie leuke momenten.


♧ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Ik word op de een of andere manier altijd vrolijk van mijn lieve katten en van mijn favo youtubers -klik hier als je meer info wilt over mijn favo youtubers :)-. Ik kijk vaak gewoon naar hun vlogs op video's waar ik heel vrolijk van word. Mijn katten zijn echte knuffeldieren die van me houden, no matter what. Verder vindt ik het altijd leuk om met mijn vrienden te zijn, dit pept me altijd gelijk op.

♧ Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Iets liefs, als een kusje, een knuffel of een lief bericht. Ook voor vakantie! Wij gaan altijd s'nachts op vakantie, daar mag je me echtwel voor wakker maken!


♧ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Echt een lachbui was vrijdag op school toen ik mn macbook mee moest nemen naar school en we de hele dag (ik heb projectweek) gewerkt hadden, toen ik photobooth aanzette en supergrappige foto's maakte (vond ik dan, op dat moment).


♧ Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Eerlijk gezegd durf ik weinig te noemen. Ik ben niet echt iemand die heel veel uitvoerd ofzzo -oeeeps-. Qua school heb ik nog niet heel erg veel speciaals gedaan, waar ik wel trots op ben is iets van mijn karakter. Ik kan vaak om dingen lachen in plaats van ergens mee te zitten en als ik soms naar anderen kijk ben ik daar wel trots op.

♧ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Blijf geïnspireerd en gemotiveerd. Hou altijd dromen en zoek mooie dingen in het leven! En altijd blijven lachen!


Ik Tag jullie allemaal! Bedankt voor het lezen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten