woensdag 19 november 2014

My life in pictures: Sep-Okt-Nov - Floor

Mijn laatste 'life in pictures'-artikel was alweer een tijdje geleden, daarom vond ik het wel weer is leuk om een echt 'my life in pictures'-artikel te maken. Vandaar dit artikel over mijn maanden september, oktober en november (tot nu toe). Veel lees en kijk plezier!
9 SEP - piercing zetten
September begon met het idee om een piercing te zetten, wees niet bang, gewoon in mn oor hoor! Ik ging met deze twee vriendinnen die beide een helix lieten piercen, ik schoot mijn 3e gaatje in beide oren. 


13 SEP - eten en surfen met werk
Omdat we vrij veel fooi hadden hielden we een teamuitje met mijn werk. We gingen surfen en bbq'n in Scheveningen, superleuk!


25 SEP - tunnel proberen
Van een vriend van mij had ik strechers gekregen, waarmee je een tunnel (groot gat) in je oor kan maken, door je oor steeds te strechen. Ik wilde dit proberen, en heb dat gedaan. Helaas moest ik het er van mijn ouders na 1 dag alweer uithalen :(.


26 SEP - schoolfoto
Dit was echt een leuke dag, hoewel ik er eerst echt tegenop zat. Ik mag onze schoolfotograaf sinds de brugklas al niet namelijk, en deze keer was hij net zo vervelend als altijd. Maar gelukkig waren anderen wel aardig en lief wat mn dag maakte. Ook ging ik op de foto met een van mn favo docenten, dat was leuk!


8 OKT - Shakespeare op school
Met school kregen we een dag vrij waarop we de hele dag naar toneelstukjes moesten kijken op school, door mensen uit onze klas. Het klinkt heel saai, maar dit was echt leuk! Het moest over een scene uit Shakespeare's Hamlet gaan, en iedereen had er zoveel moeite en humor ingestopt! Het was leuk om te zien en om te doen!


8 OKT - haar knippen
Ik was al een paar maanden niet naar de kapper geweest, dus ik moest wel een keertje gaan. En toen moest er wel een aardig stuk af helaas.. Ik wilde het juist langer laten groeien.. Maarja, nu heb ik laagjes en dat vind ik ook wel leuk. Je kan het verschil zien als je naar de foto bij mn schoolfoto kijkt, nu is het echt een stuk korter!


14 OKT - AB feestje
Bij onze lokale hockeyclub was een feestje met als thema Bootcamp. Het was helemaal alcoholvrij maar alsnog leuk! Veel mensen waren ook in thema.
17 OKT - Colorrun School 
Voor het lustrum van mijn school (hij bestond 55 jaar) kregen we een dag vrij waarop we eerst naar de film gingen met de hele school, en smiddags een colorrun hadden! Dit was heel leuk, je had ongeveer om de kilometer een plek waar iedereen gekleurd poeder op je gooide en een eindfeest met zakjes kleurenpoeder, net als bij de echte colorrun! (waar ik aan mee heb gedaan, klik hier voor dat artikel!)


17 OKT - Lustrumfeest
Als afsluiter van de lustrumdag hadden we een schoolfeest, dit werd georganiseerd door XITE en was met verschillende DJ's en veel kleuren en lasereffecten. Anders dan onze normale feesten.


19 OKT - Designbeurs
Op een zondag ging ik met mijn moeder naar de Dutch Design Week in Eindhoven, dit was heel leuk! Er waren allemaal ecologische en vernieuwende merken en spullen enzo en allemaal leuke kraampjes. 


20 OKT - shoppen met Melis
Doordat het herfstvakantie was hadden Melissa en ik allebei vrij, dus gingen we lekker de stad in. Ik kocht vrij veel spullen (waaronder deze beauty van MAC) en maakte een shoplog klik hier om hem te lezen!


21 OKT - zwarte trui HM kopen
Toen ik met Melissa ging shoppen had ik deze trui al gepast, maar ik vond dat ik toen al te veel geld had uitgegeven om hem nog te kopen. Eenmaal thuis kon ik hem nietmeer uit mn hoofd krijgen dus besloot ik hem de volgende dag alsnog te kopen! Ik ben er nu superblij mee.


27 OKT - start Toetsweek
Na de herfstvakantie brak de week aan waar ik niet echt op zat te wachten; mijn toetsweek. Hij ging ok, ik heb niet hele goede en niet superslechte cijfers gehaald (op 2 na) maar ik ga herkansen! 


29 OKT - laatste werkdag Douwe Egberts
Ook in mijn toetsweek was toevallig mijn laatste werkdag bij het Douwe Egberts Café. Omdat DE al zijn café's en winkels waarschijnlijk gaat sluiten wisten we dat het eraan zat te komen, maar het kwam sneller dan we dachten helaas..


31 OKT - Halloween
Hebben jullie al onze Halloween-artikelen gezien? Ik was goed voorbereid deze halloween ookal word het in mijn buurt niet zo erg gevierd. Mijn broertje is 12 en hij was bij ons met een vriendinnetje, en omdat zij zo graag langs de deuren wilden ging ik ook mee. Ik werd geschminkt en ik schminkte hun en we kregen nog best wel veel snoep!


1 NOV - laatste etentje Douwe Egberts
Als afscheid ging ik met al mijn collega's uiteten in Den Haag in een tapas restaurantje, supergezellig!


2 NOV - verjaardagen
Deze zaterdag was echt een famillie dag, met 2 verjaardagen. Een van mijn nicht van mn vaders kant, en een van mijn nichtje van mijn moeders kant. Ik hou van verjaardagen dus dit was een leuke dag!


5-10 NOV - Projectweek  
Gelijk na mn toetsweek hadden we projectweek, over de jaren 20. Opzich best fijn omdat we niet perse naar school hoefden en konden doen wat we wilden!


11 NOV - Projectavond
De projectweek sloten we af met een projectavond, waar we allemaal iets te eten moesten meenemen (ik maakte heeeerlijke pizza) en met zn alle gingen eten en kregen we presentaties te zien.


13 NOV - Utrecht
Een vriendin van mij zit nu in 4MBO en ik ging met haar mee naar de openavond van het Grafisch Lyceum Utrecht, en het was toevallig ook koopavond dus gingen we ook even Utrecht in. Utrecht is zo'n leuke stad!


15 NOV - Schaatsen
Sinds kort is de schaatsbaan weer geopent bij ons, dus ik ging schaatsen met mijn vriendinnen. Ik had niet verwacht dat ik dit nog zo leuk zo vinden!


15 NOV - eerste werkdag Hop & Stork
Aangezien ik door de sluiting van mijn DE Café zonder werk zat moest ik iets nieuws zoeken. Via Douwe Egeberts kreeg ik een baan aangeboden bij een Chocolade en Koffie-zaak in Den Haag; Hop en Stork. 15 november had ik mijn eerste werkdag als Barista en in de bediening, wat ik heel leuk vond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten