zondag 30 november 2014

Mijn Favoriete Muziek no. 2 - Floor

Nu het weer kouder is geworden ben ik meer binnen en achter de computer. En op dat soort momenten vind ik muziek altijd heel fijn. Vandaar dat ik de laatste tijd weer meer muziek ben gaan luisteren en voor jullie mijn favorieten heb verzameld. Op zoek naar nieuwe muziek of gewoon benieuwd? Klik snel op meer lezen, en veel luister plezier!One Direction - Steal My Girl
Ik word hier altijd supervrolijk van en vind ook het filmpje gewoon leuk om te zien.


Ed Sheeran - Thinking Out Loud
Ik hield al van dit liedje, maar met dit filmpje is hij nog perfecter geworden.


One Direction - Night Changes
Ik vind dat dit liedje echt een soort warm gevoel geeft, echt een winter nummer.. Het filmpje past er ook weer goed bij, net als bij 'Steal My Girl'.


Taylor Swift - Shake It Off
Van dit nummer word ik gewoon supervrolijk, het heeft ook een betekenis: 'Het maakt allemaal niet uit wat mensen zeggen'. Dat heb ik soms even nodig.


Katy Perry - This Is How We Do
Dit nummer vond ik eerst echt niet leuk, maar nadat ik het een paar keer hoorde vond ik het toch erg leuk. Ook keek ik de 'making-off' van de video waardoor ik deze nog leuker om te zien vond.


Ariana Grande - Love Me Harder
Dit nummer bleef in m'n hoofd zitten vanaf de eerste keer dat ik hem hoorde. Ik vind dat hij heel mooi is opgebouwd en ook gewoon mooi gezongen enzo, hoewel ik nog de tekst wel een beetje te oversekst vind..Roo Panes - Tiger Striped Sky
Via Spotify kwam ik op dit liedje, ik sloeg hem op en heb hem suuupervaak geluisterd sindsdien. Het is een heel kalm nummer, ik word er rustig van.Ed Sheeran - Nina
Eigelijk kan bijna heel Ed Sheeran's Album 'X' hier staan. Maar de laatste tijd luister ik vooral naar 'Nina'. Ik vind het ritme heel fijn en kan eeuwig naar Ed's stem lusiteren.


Stephen Wrabel - Ten Feet Tall
Dit is de acoustische versie van Afrojack's 'Ten Feet Tall', en op de een of andere manier vind ik dit gewoon een heel mooi liedje.


Nielson - De Man Die Niet Kan Gaan
Toen ik deze cover voor de eerste keer hoorde vond ik hem niet leuk. Ik vond het raar en vond het origineel (The Man Who Can't Be Moved van The Script) veeeel beter. En toen hoorde ik hem vaker en begon ik hem eigenlijk heel mooi te vinden. Nu kan ik niet stoppen met luisteren.


Beyoncé - XO
Toen dit nummer uitkwam vond ik hem maar niks. Ik vond het XO deel leuk maar dat was het ook en ik snapte niet wat iedereen zo leuk vond. Toen kwam ik hem laatst op youtube tegen en keek ik ook het filmpje voor de eerste keer. Sindsdien luister ik ook te vaak naar dit liedje.


Milky Chance  - Stolen Dance
Stolen Dance is ook al zo oud! Ik zocht naar leuke muziek op Spotify en kwam deze tegen toen ik naar 'Radio' (op Spotify) luisterde. Ik was vergeten hoe leuk ik dit nummer eigenlijk vond, nu luister ik er weer dagelijks naar. Heeerlijke beat.


Nielson - Sexy Als Ik Dans
Dit liedje hoorde ik voor het eerst op een heel leuk feestje, ik heb er goede herinneringen aan, daarom krijg ik er een goed gevoel van. Ook gaat het, heb ik het gevoel, over het niet uit laten maken of je slecht danst, als je je maar goed voelt. Een mooie betekenis vind ik.


G.R.L. - Ugly Heart
Op Spotify heb je speciale 'mood'-afspeellijsten. Toen ik boos was op een jongen ging ik luisteren naar de afspeellijst 'Go on and don't look back', zo kwam ik dit nummer tegen. Echt perfect voor zo'n moment.. En nu ik niet meer boos ben luister ik er nogsteeds naar! Ik vind het echt een geweldig nummer.


Lorde - Tennis Court
Dit liedje is vrij oud maar op de een of andere manier ben ik hem weer heel leuk gaan vinden.

Mooie CoversJohn Mayer - XO
Toen ik Beyoncé's XO ging toevoegen op Spotify zag ik deze cover staan en ging ik hem luisteren; ik was wel benieuwd. Hij sprak me gelijk aan! Weer zo'n lekker rustig gitaar nummer: Heerlijk!Noah - Thinking Out Loud
Thinking Out Loud is al een heel rustig nummer, maar deze cover maakt hem nog meer 'Gitaar-openhaard'-achtig, if-u-know-what-i-mean haha. Noah zingt altijd mooie covers, ik kwam bij hem via zijn cover van 'Sexy and I know it', zeker een aanrader! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten