zondag 2 november 2014

Hoeveel heb ik overal van? - Melissa

Floor deed zo'n artikel al eerder. Klik hier voor haar artikel. Nu ga ik jullie ook vertellen hoeveel ik van iedere soort make up heb. Ik heb veel make up, teveel? Ik vind van niet. Ik vind make up leuk en heb je ooit genoeg leuke dingen? Maar dat het redelijk wat is, ja oké. Vandaag ga ik mijn hoeveelheden noemen. Klik snel op 'Meer lezen'
(M.A.C satin powder blush well dressed, Catrice metallure Alluring red, Catrice Celtica multicolour highlighter)
Laten we beginnen met de lippen.
Lipsticks: 39
Lipgloss: 17
Lipbalsem: 28
Lipliners: 7
Overige lipproducten: 18
Ik hou van lipstick, dus ik schrik totaal niet van het aantal. Lipbalsem, hmm, ja, dat had ik niet verwacht. Van mezelf mag ik zeker nog een paar butter glosses kopen, ik heb er momenteel 3, die vallen trouwens onder overige lipproducten.

(NYX butter glosses: Strawberry Parfait, Peaches and cream, Apple strudel)

Highlighters: 15
Blushes: 20
Bronzer: 1
Blush/bronzer duo:2
Ik mag van alles meer kopen van mezelf. Vooral highlighter want daar ben ik zo ontzettend dol op. Ik heb momenteel maar 1 bronzer, deze is van Bourjois en is zo ontzettend fijn dat ik mijn anderen bronzers weg gedaan heb.... 

(Benefit creaseless cream eyeshadow Skinny Jeans, Catrice Check & Tweed eyeshadow quattro, Essence Hello autumn eyeshadow palette)

Cream oogschaduws: 4
Pigments: 4
Losse mono oogschaduws: 22
Duo's, trio's of quattro's: 12
Grotere oogschaduwpalettes: 15
Mascara's: 7
Dikke oogpotloden: 8
Dunne oogpotloden: 4
Zwarte eyeliner: 1
Glitter/kleur eyeliner: 4
Vloeibare oogschaduw: 1

Ik mag meer creamy oogschaduw van mezelf kopen, meer grote oogschaduw palette en ik heb echt nieuwe zwarte eyeliner nodig.
(Essence how to make nude eyes make up box, Essence stays no matter what pencil, Essence wave godness eyeliner pen, W7 lengthening mascara)

Foundation: 2
BB cream: 2
Primer: 2

Van alle 3 mag ik meer kopen. Ik gebruik bijna altijd foundation en ben altijd opzoek naar de perfecte foundation, dus waarom heb ik er maar 2?

(Flormar pretty compact blush-on, L'oreal skinperfection BB-cream, Maybelline baby skin instant pore eraser)

Oogschaduwbasis: 1
Wenkbrauwpoeder: 2
Wenkbrauwgel: 2

(W7 get glossed!, YSL 13 Pink in Paris, Baby lips dr Rescue)

Concealer: 4
Poeder: 1

Ik heb meer poeder nodig. Absoluut. 
(Rival de loop highlighter, Essence Rock out!! blush, Gosh 159 Boheme lipstick)

Gezichtskwasten: 13
Overige kwasten: 22

Dit waren al mijn 'aantallen'. Het lijkt mij leuk om over zo'n jaar weer zo'n artikel te maken en dan te vergelijken met dit artikel. Ik vond het heel handig dit overzicht te maken, zo zie je precies hoeveel je ergens van hebt en waar je ondertussen wel is genoeg van hebt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten