dinsdag 4 november 2014

Absolute aanraders - Melissa

Vandaag laat ik jullie producten zien waarvan ik denk: Ja. Daar moet je geld aan uit geven. Dit zijn producten waar ik echt dol op ben en het snelst naar grijp. Nu ik genoeg make up heb en ik geen totaal onoverzichtelijke make up collectie wil. Ruim ik mijn make up vaak op, producten die ik niet fijn vind, gaan gelijk weg. Maar deze producten gaan mijn make up collectie voorlopig echt niet uit, want dit zijn pareltjes. ♥♥


Maybelline fit me foundation - €14,49
Deze foundation vind ik erg fijn en wat doe ik er al lang mee! Ik gebruik hem (bijna) iedere dag en de kleur is perfect voor mijn huid.

Sleek au natural palette - €9,99
Dit palette bevat echt prachtige kleuren en is ook nog is erg goedkoop! Ik heb meer dan genoeg oogschaduw maar dit palette pak ik gewoon zo vaak. Het is mijn favoriete palette en is heel fijn om mooie looks mee te maken.

Essence quattro 05 to die for - €2,99
Dit palette van Essence heeft hele basic kleuren, die ik graag gebruik als toepassing op een ander palette of een andere kleur. In veel paletten mis je gewoon een bepaalde basic kleur en met dit palette heb je vier fijne basic kleuren bij elkaar en voor die prijs hoef je het niet te laten!

Bourjois poudre bronzante bronzing powder claires/médianes - €10,22
 Niet in Nederland te koop, wel in bijvoorbeeld Engeland.
Deze bronzer is ge-wel-dig. Ik lees ook vaak van anderen positieve reviews hierover. Ik had meerdere bronzers, maar heb ze allemaal weggedaan, gewoon omdat ze niet konden voldoen aan deze prachtige bronzer.

Benefit creaseless cream eyeshadow Skinny jeans - €19,00
Deze oogschaduw zag ik bij verschillende Amerikaanse youtubers die er razend over waren. Ik wou hem ook hebben, dus ik bestelde hem. Het klopt helemaal, deze oogschaduw is geweldig. Hij trekt niet in de lijntjes.

Hema highlighting bronzing powder 27 pink skin tone - €5,50
Deze highlighter is van de hema, normaal heb ik niks met make-up van de hema, maar deze highlighter is prachtig. Ik ben zo blij met deze vondst. 


M.A.C mineralize skinfinish Soft & Gentle of Lightscapade - €29,50
De geliefde msf's van M.A.C. Ik bezit er op dit moment twee. Lightscapade was m'n eerste aankoop en daarna kocht ik ook Soft & gentle. Ze zijn duur, ik weet het. Maar ze zijn wel echt heel erg fijn.

Catrice illuminating blushes 010 I am nuts about you en 020 Coral me maybe - €3,99
Dit is weer een budget favoriet. Deze blushes van Catrice zijn gewoon heel tof. Ze zijn te koop in het tweede schap. Er is nog een derde kleur, maar die is me te fel. Ik vind vooral de eerste heel mooi, heel natuurlijk en gewoon erg mooi.

YSL rouge volupte shine 08 Pink in Confidence & 13 Pink in Paris - €33,95
Erg prijzige lipsticks, maar geweldige lipsticks. YSL heeft echt mijn hart veroverd met deze lipsticks. Ze blijven fantastisch zitten, de verpakking is ontzettend gaaf en ook praktisch, ze bevatten veel product. Deze lipsticks zijn gewoon favoriet, ik wil meer, maar ze zijn zo duur.

NYX butter gloss apple struddle, peaches and cream, strawberry parfait - €6,99
Deze butter glosses geven je lippen gewoon een heel leuk kleurtje, voelen lekker aan, en blijven goed zitten. Maar het zijn natuurlijk ook gewoon schattige producten en ze zijn best gehyped. En ik voel dat ik hier misschien een beetje een verslaving op loop. Ik wil meer. 

Essence big bright eyes highlight it.. nude - €1,99
Dit potlood gebruik ik eigenlijk bij iedere look. Ik vind dat dit potlood op je onderste waterlijn gewoon iedere look mooier maakt. Ik ben zo fan van dit potlood. 

Dit waren mijn absolute aanraders. Wat zijn jou aanraders?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten