maandag 13 oktober 2014

Tag: Pretty Little Liars (PLL) - Floor

Melissa heeft deze tag al eerder gedaan (klik hier), nu werd het eens tijd voor mij om deze ook te doen! Want ik ben ook groot fan van de PLL serie! Ik loop helemaal bij met de serie dus het kan dat dit artikel voor sommige mensen spoilers bevat, wees gewaarschuwd! ;)


Wie is je favoriete personage?
Hmmmm moeilijk, ik vind Hanna altijd heel leuk maar Toby en Caleb vind ik ook geweldig. Over de hele serie denk ik dat het Hanna is omdat zij altijd wel wat heeft en het comische van het hele verhaal is. Daar houd ik wel van.


Wie denk je dat A is?
Ik meest voor de hand liggend lijkt mij nu Alison, maar dat zou niet helemaal kloppen omdat Alison toch ook ooit door A was lastig gevallen. Daarom denk ik dat Cece heel goed A zou kunnen zijn, of Jenna.

Welke personages zijn leuk samen?
Hanna en Caleb. Sowieso haha, ik vond hun echt heel leuk samen. Verder ben ik heel jaloers op Spencer en Toby maar ik kan nog steeds niet geloven dat Toby haar zoveel pijn kon doen. 


Wat vond jij het meest domme moment?
Deze vraag snap ik niet helemaal, qua domme acties vond ik Paige dom in het geven van Alisons nummer aan A. Dit snapte ik niet en vond ik superdom.

Favoriete slechterik?
Mona was wel heel goed. Ze was heel slim en ging echt voor haar doel. Dat ze vermoord werd vond ik heel jammer maar het was te verwachten.


Wie denk je dat er nog slecht wordt?
Geen idee, ik denk dat Cece nog terugkomt met slechte eigenschappen en verder durf ik het echt niet te zeggen. 

Wie is er het meest pijn gedaan door A?
Ik denk Emily, doordat ze haar vriendin (Maya) verloor en echt heftige dingen heeft meegemaakt. Ook is Spencer heel erg pijn gedaan, maar dit kwam niet puur en alleen door A maar ook gewoon door haar rare familie.


Wie zijn kledingstijl vind je het leukst?
Ik denk die van Alison. Maar soms draagt zij ook dingen die ik echt heel lelijk vind. Aria is altijd heel gewaagt, haar jurkjes zou ik graag ook willen hebben. En Emily vind ik ook meestal wel hele leuke dingen dragen. 

Wie is je crush in de show?
Ezra is zo schattig maar wel oud haha. Ik vond denk ik Wren het leukst, hij was gewoon zo knap en flirterig enzo, echt superleuk.


Wie vind je het minst leuk van iedereen en wie van de 4 meiden?
Ik vond Ian heel raar omdat hij gewoon zo gemeen en achterdochtig was, dat vond ik vervelend. Van de liars vind ik het heeeel moeilijk om te zeggen. Ik vind Aria de laatste tijd heel irritant worden omdat ze zo bang is dat de politie achter haar moord op Shana gaan komen, terwijl ze in mijn ogen niks verkeerd deed en juist de anderen redde. 


Wat vond jij het meest schokkende moment?
Poeh.. ik vond dat er in de hele serie zoveel schokkende momenten waren! Maar de meest schokkende? Voordat ik de serie ging kijken ging ik het 1e en 2e boek lezen. En toen was ik geschokt door de sms van A die de liars allemaal tegelijk kregen op de begravenis van Ali. Maar uit de serie was dat Toby A hielp toch ook heel erg schokkend. Maar ook dat Ezra misschien A was en toen een boek bleek te schrijven was een grote schok voor mij.


Wat zou je doen als A achter jou aanzat?
Verhuizen, andere politiemensen inschakelen en het iedereen vertellen zodat iedereen mij kan helpen. Ik zou denk ik altijd een pistool (als dat zou mogen natuurlijk) of een mes bij me hebben, je weet het maar nooit.

Wat was je favoriete aflevering tot nu toe?
Ik denk dat dat de finale van Seizoen 4 was, nr. 95 - A is for answers. Hierin werd er superveel uitgelegd en er waren ook nog andere twists. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten