zondag 19 oktober 2014

Mijn parfum collectie - Melissa

16. Dat is het getal dat mijn parfumcollectie op dit moment telt. Ik ga vandaag langs mijn parfumcollectie. Er zit ook veel bij wat bijna op is, maar als ik zie dat iets op raak stop ik met het gebruiken ervan; stom!! Maar parfum is gewoon duur, en ik heb er een hekel aan als mijn favoriete luchtjes (Prada candy!!!!!) opraken. 

Ik laat jullie d.m.v de onderstaande foto's de plekjes zien van mijn parfum!

Dan beginnen me met mijn twee parfums van Marc Jacobs. Links zie je dot, dit is de 30 ml versie.  Rechts zie je Daisy eau so fresh van 75 ml!
Dan mijn geliefde Prada candy. Die helaas niet zo vol meer zit, daarom gebruik ik hem ook niet zo vaak meer. Dit was ooit 50 ml.
Dan nog één van mijn favorieten! Het parfum fame van Lady Gaga. Dit parfum is ook 30 ml.
Dan een eau the toilette van Victoria's secret. Namelijk Pure daydream. Ik heb ook de bodylotion en de bodymist van deze geur. Dit is ook 30 ml.
Dan twee luchtjes van Justin Bieber. Ik weet dat hij een derde heeft, maar die vind ik gewoon écht niet lekker. Links zie je someday, rechts zie je girlfriend. Beide bevatten 30 ml.
Dan een parfum van Rihanna. Rebl' fleur. Dit parfum is zo lekker, maar de vormgeving is zo onhandig. Het laat je denken dat het parfum bijna op is, terwijl dat reuze meevalt. Dit was ooit 50 ml.
Dan heb ik drie van de Beyoncé geuren. De paarse is midnight heat, de oranje is heat rush en de rode is heat. De oranje geur was ooit 30 ml, de rode en paarse beide 15 ml. 
Dan heb ik drie playboy luchtjes. Links naar rechts: Play it lovely, play it sexy, playboyVIP. Ik moet de eerste twee echt op gaan maken aangezien ik niet denk dat ze nog lang goed zijn. Eigenlijk heb ik alle drie de parfums gekregen. Ze zijn 30 ml per stuk. 
Dan een luchtje van de action. Dit is sexplosion, erg lekker. Draag ik meestal als ik naar de paarden ga, of iets waar ik waarschijnlijk toch niet lekker van blijf ruiken. Of ik spuit het op me kleren zodat ze lekker ruiken. 
Dan een parfum 'Rosa' deze komt uit Spanje en kregen Floor en ik van onze oma. 
Dan vier mini's. De eerste is van action, de tweede van essence, dan één van Yves Rocher, en als laatste het luchtje 'Evidence'?

Dit was al mijn parfum. Leuk om er zo is door heen te gaan. Mijn favorieten op dit moment zijn: Daisy, Dot en fame. Wat is jou favoriet?

1 opmerking:

  1. Mooie collectie heb je! Prada Candy draag ik op het moment elke dag. Heerlijk voor de herfst!

    BeantwoordenVerwijderen