vrijdag 24 oktober 2014

Mijn MAC lipsticks

Voor dit artikel ben ik heel enthousiast. Ik keek altijd artikelen of video's van bloggers/youtubers die hun M.A.C lipsticks lieten zien. En nu, nu ik zelf een beetje een collectie aan het opbouwen ben, ga ik hetzelfde doen. Wel ga ik jullie teleurstellen, M.A.C lipsticks zijn fijn, maar niet mijn favoriet, in mijn ogen zijn de YSL lipstick nog nét iets beter.  Maar kijk lekker mee naar mijn M.A.C lipsticks.

Ik ga de lipsticks op volgorde van kopen benoemen. Ik begin met mijn allereerste lipstick van het merk. Dat is namelijk lovelorn, lovelorn is een lustre. Een simpel roze kleurtje, niet heel bijzonder, niet heel dekkend. Gewoon prima, gewoon fijn.
Dan een cremesheen lipstick in de kleur Speed Dial. Lovelorn en Speed Dial lijken wel op elkaar. Speed Dial is alleen net iets donkerder. Maar alsnog is dit een heel lief zacht kleurtje. Al vond ik hem vroeger fel??? Kun je je dat voorstellen???
Dan één van M.A.C zijn meest bekende lipsticks namelijk Angel. Angel is een frost. En Angel is een nudekleur. Ik draag niet veel nude lipsticks, dus dit is mijn stash een beetje een uitzondering. Angel heeft wel echt een roze toon, een bruine toon past totaal niet bij mij en laat me heel ziek lijken. Als ik nude lippen draag heb ik dan ook echt een roze nude nodig.
Dan een lipstick die ik in Curaçao kocht. M.A.C is in Curacao goedkoper als hier in NL. Dit is Sweetie, ook Sweetie is een lustre. Ik vind sweetie zo ontzettend mooi, het was een impulsieve aankoop, maar oh wat ben ik er blij mee. Dit is gewoon een my lips but better kleurtje. Ik vind deze kleur zo mooi!
Dan een vernieuwing in mijn collectie. Na al dat roze, al is Plumful opnieuw een lustre. Plumful is een goed draagbare paars/roze kleur. I like it. Deze is net nieuw in mijn collectie, maar stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. 
Dan de swatches!! Van links naar rechts: Lovelorn, Speed Dial, Angel, Sweetie, Plumful.

Welke M.A.C lipsticks staan nog op jou wenslijstje?
Bij mij zijn dat Chatterbox, Captivative en please me!

1 opmerking:

  1. Mooi!Heb er zelf ook weer een aantal.
    Ik kan Please Me aanraden,dat is een mooie matte medium roze tint.Perfect voor elke dag!

    BeantwoordenVerwijderen