dinsdag 28 oktober 2014

Halloween: outfits - Melissa

Helaas, waar ik woon, is halloween niets groots. Bijna niemand viert het, er komen zo'n 4 groepjes kinderen langs op een avond. Maar in Amerika is halloween veel groter, en soms zie ik zulke toffe outfits langs komen. Stel, dat we hier halloween ook groot zouden vieren, hoe zou ik graag verkleed gaan? Je ziet het in dit artikel. Klik snel op 'Meer lezen'.

Tinkerbell
Ik hou van Peter Pan. Ik vind het ge-wel-dig. Take me to neverland baby. Nee, echt, Peter Pan is geweldig. Don't blame me. Een halloween outfit zoals hieronder, dat is tof. 
Top 101 Most Famous Stars and Characters Halloween Costumes

Tijger
Dit vind ik ook ontzettend schattig. Ik hou niet van al te eng. Ik hou van schattig. Zoals dit.
add a caption

Red coat
Hoe tof is het om red coat uit Pretty Little Liars te zijn!! Pll is leuk en spannend. En deze look is ook redelijk simpel. 
Pretty Little Liars Red Coat Costume

Elza van Frozen
Deze outfit vind ik ook ontzettend schattig! Ik vond Frozen erg leuk trouwens, had ik niet verwacht!
Hot Princess Frozen Queen Elsa Costume Cosplay Adult Size S/M/L Tulle Elsa Dress - Dresses | RebelsMarket

Mario en Luigi
Ik ben altijd dol geweest op de spelletjes van Mario. En mocht je halloween vieren met een vriendin, dan is het ontzettend tof om zoiets te doen. Een outfit in verschillende kleuren, net iets anders, maar toch hetzelfde. 
luvvv it!

Minion
Bethany is leuk, net zoals haar halloween looks. Zo heeft ze een keer de look als minion laten zien, hoe tof.
Beth

Dit waren voor nu de outfits die ik wou laten zien. En nu vind ik het nog stommer dat wij in Nederland niet echt meedoen. 

1 opmerking:

  1. Wat een leuke inspiratie. Tinkerbell is mijn favoriet, wat dat betreft ben ik echt dol op sprookjes <3

    BeantwoordenVerwijderen