donderdag 30 oktober 2014

Halloween: Make up look: the girl on fire - Melissa

Laat ik gewoon beginnen met een feit. Ik ben géén professionele make up artist en zo wil ik ook niet overkomen. Omdat Floor en ik graag thema weken willen gaan doen, heb ik geprobeerd een 'halloween' make up look te creëren, nu kan ik wel wat namaken wat anderen al gedaan hebben. Maar dat wou ik dan ook weer niet. Ook heb ik geen professionele spullen thuis, alleen make up die ik dagelijks kan dragen. Best lastig dus. Klik op 'Meer lezen' voor mijn creatie.

Mijn inspiratie was the girl on fire. Ik heb al wel eens een EOTD gemaakt met dezelfde inspiratie. Klik hier voor dat artikel. Ik begon met het zwarte streepje om er een soort gemaskerde vorm aan te geven. Daarna zocht ik alle 'zonnige' kleuren uit mijn stash en volgde daar de zwarte lijn mee. Ik vond mijn wenkbrauwen te 'dun en laag' voor deze look. Dus tekende ze dikker. Daarna bracht ik nepwimpers aan. Zette flink wat bronzer aan. En rode lipstick hoort er natuurlijk bij. 

Gebruikte producten:
- Biocura goud oogpotlood
- Zoeva pigment terra di siena
- Elf contouring blush & bronzer St. Lucia
- M.A.C msf soft and gentle
- Essence gel eyeliner midnight in paris
- Sleek monaco palette
- Essence longlasting lipstick 03 Dare to wear
- Essence big bright eyes, highlight it.. nude.
- Nepwimpers MAX (Action)
De foto hieronder stuurde ik naar Floor toe, om te vragen wat ze er van vond.


Dit was mijn halloween make-up look. Nogmaals: Ik ben geen professionele make up artist. Toch ben ik blij met het resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten