vrijdag 31 oktober 2014

Halloween: Make-up en Huis inspiratie! - Floor

Yaaay het is zover, Halloween! Vorig jaar ging ik nog geschminkt over straat en ik zou het zo dit jaar weer doen. Het is superleuk om jezelf lekker heftig op te maken, vandaar wat inspiratie voor jullie in dit artikel. Ook heb ik een beetje inspiratie om je huis leuk te maken.Make-up

Vastgenaaide mond
Met schmink en lippenstift kom je volgens mij vrij snel en makkelijk tot een mooie look voor halloween.


Cartoon-Zombie
Deze look is vrij heftig, maar wel heel leuk en gaaf om te maken lijkt me. 


The Beautiful Death
Op deze look heb je heel veel varianten, hij is ook makkelijk om te maken en leuk omdat je zelf zoveel details kan toevoegen als je wilt. Zombie-bloeddoorlopen ogen
Deze looks zijn misschien wel het engst, je concentreert je helemaal op je ogen en mond, de rest blijft vrij normaal. De bovenste foto is echt meer zombi, ook met de kleuren en 'genaaide' wenkbrauwen. 


Doorgesneden nek
Dit is ook een soort zombie-look. Met nepbloed en roodoogpotlood/lippotlood kan je de doorgesneden nek creëren. De rest van je gezicht maak je vampier-achtig.


Het Doodshoofd
Dit doodshoofd is natuurlijk supermooi gelukt, je kan niet verwachten dat het zo mooi bij jezelf kan lukken, maar het is natuurlijk altijd leuk om te proberen!

Nagellak
Als je geen zin hebt om je helemaal te gaan schminken kan je voor de sfeer natuurlijk ook alleen je nagels mooi maken, vandaar deze inspiratie's.


Skelet-hand
Dit vond ik ook een leuke oplossing: de geschminkte hand! Zo ben je tocg eng, heb je wat leuks te doen maar hoef je niet je gezicht eng te maken!

Huis

Pompoenen!
Als er 1 ding bij Halloween hoort zijn het wel pompoenen. Het is superleuk en gezellig om te doen en geeft ook nog is een leuk effect. Hier een paar voorbeelden, verder kan je zelf vrijwel alles verzinnen voor in je pompoen. Als je geen zin heb in zo'n grote pompoen kan je ook gewoon kleintjes maken, deze kosten echt weinig tijd en met een waxinelichtje geeft het een superleuk effect.Andere pompoenideeën
Met pompoenen kan je ook nog andere dingen doen. Je kan ze verfen, of gewoon neerzetten. Ook kan je een pompoen opensnijden en er zoals hierboven planten in doen.Kleine versieringen
Kleine versieringen zoals de papieren-vleermuizen of Halloween-ballonnnen kunnen toch voor net wat meer Halloween-sfeer zorgen. Ook kosten ze weinig tijd om te maken, wat soms handiger is.


Kaarsen
 Kaarsen kan je natuurlijk altijd neerzetten, maar als je met Halloween extra veel kaarsjes neerzet geeft dit toch een beetje een halloween-effect.


Halloween eten
Je kan eten in schattige Halloween-schaaltjes doen, of Halloween-eten maken. Dat laatste is natuurlijk leuker. Vandaar het artikel wat ik eerder maakte; Halloween Snack-ideeën! Klik hier om het te lezen.

Fijne Halloween!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten