maandag 6 oktober 2014

Favourite 5 things at the moment #4

Het is nog niet zo lang geleden dat ik een favorieten artikel gemaakt heb, toch ga ik het vandaag alweer doen.  Ik vind het gewoon heerlijk om te vertellen over de prachtige producten die zich tot mijn favorieten maken.
 
Ik begin met een babylips. Deze kocht ik in Curaçao en is helaas niet te koop in Nederland. Dit is 95 Strike a rose. En wat is 'ie fijn!!! Ik vind dat deze ook een heel mooi kleurtje geeft. Hij is gewoon helemaal top.

 

Dan deze lipstick van Essence. Kleur 09 Wear Berries! Wat een ontzettend leuke kleur vind ik dit! Hij heeft een paarse tint erin, en ik ben erachter dat lipsticks met een beetje een paarse toon erin me ontzettend goed staan. (Mijn urban decay lipstick!!) Deze voldoet helemaal, ik vind hem tof! Hij is helemaal niet zo heel paars, hij is gewoon ook net niet helemaal roze.

Dan een blush van Victoria's Secret. Deze kleur is zo mooi!! Love pink. Als je kijkt naar hoeveel ik eigenlijk betaald heb hiervoor, is 'ie nog veel mooier! Ik kocht deze in een setje met een nagellak en een lipstick voor €12,50! Wel bevat 'ie niet erg veel product, maar wanneer heb ik nou ooit een blush opgemaakt? 

Dan een product van de Hema. Meestal laat ik producten van de hema toch liggen, sorry hema, hoe leuk ik je ook vind, de make up spreekt me bijna niet aan. Maar deze had ik gezien bij Lotte, Toen ik naar de winkel ging, en hem swatchte, Ik was verkocht! Hij is zo prachtig!! Ik betaalde hier €5,50 voor. Maar god, dit is echt m'n nieuwe pareltje. 

Dan een al bekende favoriet, deze liet ik de vorige keer ook zien. Mijn MAC Soft & Gentle. Hij is gewoon erg mooi, waarom ik zo lang gewacht heb met het kopen van deze msf weet ik dan ook niet, of wel. Hij is zo ontzettend duur. Ik kocht hem op schiphol, achter de douane, waar MAC goedkoper is. En zelfs toen legde ik er nog €24,00 euro voor neer.

Dit waren mijn 5 favorieten. Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten