woensdag 8 oktober 2014

15 most used products - Floor

Mijn favorieten heb ik alwel aan jullie laten zien, maar wat zijn nou de producten die ik het meest gebruik? Dit zijn de producten die ik bijna elke dag wel pak, klik snel op meer lezen!
1. Pore Potion Primer - Kiehl's
Deze primer + pore minimizer gebruik ik bijna elke dag 2 keer. Ik gebruik hem om mijn huid mat te maken, en als basis voor mijn make-up. Ook gebruik ik hem s'avonds met de gedachte dat mijn huid er mooier van word. Of dit echt werkt weet ik niet zeker, wel vind ik hem gewoon fijn voelen en zie je gelijk resultaat; als ik hem opdoe word mn huid matter en zachter (qua looks), het lijkt alsof mijn huid totaal niet meer vettig is.


2. Sublime Fresh Tonic - L'oréal Paris
Ook bijna elke dag gebruik ik mijn toner van L'oréal Paris. Er zit vrij veel alcohol in, waardoor hij echt schoonmaakt. Dit vind ik heel fijn. Klik hier voor de review.


3. Vitamine E Lipbalm - Bodyshop
Deze lippenbalsem werkt supergoed en is fijn om mee te nemen, ook smaakt hij heerlijk. Ik heb hem altijd in mijn tas zitten en gebruik hem supervaak. Deze lippen balsem staat ook in mijn lippenbalsem-stash-artikel (klik hier).


4. Primer - Sephora
Soms heb ik het gevoel alsof mijn huid iets roder is op sommige plekken of als ik vrij duidelijke imperfecties heb, dan gebruik ik meestal eerder deze primer van Sephora dan die van Kiehl's. Deze primer is namelijk heel zacht en is een goede basis; alle make-up blijft hier lang mee zitten.


5. Poeder - Sephora
Van deze poeder heb ik helaas de deksel niet meer, maar ooit had hij er wel een. (hier kan je zien hoe hij eruit hoort te zien). Dit is de Matifying compact powder van Sephora. Hij is erg fijn omdat hij je huid echt mat maakt en make-up langer laat zitten. Ook valt hij niet echt op.


6. Master Precise Eyeliner - Maybelline NY
Ik kan niet zonder mijn eyeliner, en deze blijft mijn favoriet. Ik moet hem altijd bij me hebben; gewoon voor de zekerheid. Ik gebruik hem overigens ook heel vaak, soms vind ik dat eyeliner net iets meer aan je look geeft, en het kan je wakkerder laten lijken. Klik hier voor de review.


7. Beauty Finish Deodorant - Dove Mini
Ik wil ook altijd deo bij me hebben, maar zo'n grote fles is niet heeel handig. Vandaar dat ik blij was toen ik dit kleintje van Dove zag. Maar ik was nog vrolijker toen ik hem rook; wauw! Hij ruikt fris en zoet tegelijk, ik ben er verliefd op en soms gebruik ik hem zelfs als een soort parfum.


8. Diorshow Iconic Mini Mascara - Dior
Ook handig om bij je te hebben; een mini mascara. Zeker deze van Dior. Het borsteltje is een beetje gebogen waardoor je bij elke wimper komt en het ziet er nog vrij natuurlijk uit. Ook gaat deze mascara er vrij makkelijk af, dat vind ik altijd belangrijk. 


9. Sensitive Deoroller - Etos
Een andere deo die ik vaak gebruik ik deze roller van de Etos. Hij is voor gevoelige huid, dus na het scheren gebruik ik deze, of gewoon als ik onder de douche vandaan kom. Hij verzorgt echt en beschermt goed.


10. Sheerblonde Instant Silkener Haarcrême - John Frieda
Voor mijn haar gebruik ik niet heel vaak iets omdat mijn haar dat snel vet word, maar deze crême van John Frieda vind ik wel heel fijn. Ik gebruik hem voor en na het föhnen en gewoon als mijn haar een boost nodig heeft of vrij droog is.


11. Dagcrême Skin Perfection - L'oréal Paris
Wanneer mijn huid een beetje droog is gebruik ik deze dagcrême van L'oréal Paris. Hij is erg hydraterend en voelt fijn aan. Soms gebruik ik hem ook s'avonds na het scrubben of wassen van mijn gezicht, voor extra verzorging. Klik hier voor de review.


12. Lipstick - Yves Saint Laurent
Omdat het minder zomers weer is gebruik ik deze lipstick van YSL nu steeds minder, maar als ik iets meer kleur op mijn lippen wil is dit de lipstick die ik meestal pak. Klik hier voor de review.


13. Bodylotion - Etos
Ik vergeet meestal om bodylotion op te doen, maar als ik het doe gebruik ik vrijwel altijd deze van de Etos. Hij verzorgt heel goed, en heeft niet echt een geur ofzo wat soms ook wel fijn is.


14. Anti-Stress Poeder - Chigogo
Meestal gebruik ik de poeder van Sephora, maar op dagen waarop ik net iets bruiner wil zijn gebruik ik dit poeder van Chigogo. Het heet Anti-stress poeder wat ik ook geloof als ik het s'ochtends op doe; na dit poeder kan ik ophouden met stressen. Ik heb geen idee of het in mijn hoofd zit of dat het echt werkt ;).


15. Zwart Oogpotlood - MAX (Action)
Als laatste: mijn meest gebruikte oogpotlood. Ik gebruik mijn eyeliner van MNY heeel veel en daarom gebruik ik minder oogpotlood, maar als ik oogpotlood gebruik gebruik ik meestal deze van MAX.

Bedankt voor het lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten