maandag 15 september 2014

What's in my make-up bag? - Floor

Als ik ergens heen ga neem ik standaard mijn make-up tasje mee, hier in zitten mijn essentials, de dingen die ik elke dag wel gebruik en waar ik van hou. Benieuwd? klik snel op meer lezen!Mijn Make-up-tasje
Mijn make-up tasje bij me hebben geeft mij zo'n fijn gevoel, omdat ik alles erin heb zitten wat ik nodig kan hebben. Als ik iets niet kan vinden, zit het wel in mijn make-up tasje. Het tasje is van Dove en zat ooit bij een cadeau-pakket van de etos.


Lippenbalsem
Altijd handig; lippenbalsem. Voor droge lippen, tegen de zon, of voor droge huid. Mijn lievelingslippenbalsem is de linker, van The Bodyshop. Het is de Vitamine-E lipbalm. Hij is heel goed en verzorgend en smaakt naar vanille. De rechter op de foto is van E.L.F. het is een lippenbalsem met spf 15. Deze is ook altijd fijn. (beide lippenbalsems ook hier te vinden)


Haaraccesoires
Deze spullen moet ik altijd bij me hebben, (minimaal) 1 klipje en een elastiekje, waarvan ik er meestal 2 meeheb, voor de zekerheid. Ik kan er echt niet tegen als ik mijn haar niet vast kan doen. En ik wissel vaak van haarstijl op een dag.


Mascara en Concealer-pen
Ik heb altijd mascara nodig voor net ietsje meer wimper en een wakkerder gezicht. Daar helpt een concealer-pen ook bij. Mijn mascara is van Eveline make-up, deze kocht ik in IJsland (Vlog, Shoplog1, Shoplog2) . De pen is van de Bodyshop en is superhandig om kleine onzuiverheden en donkere kringen te verbergen of om snel je make-up bij te werken.


Ring en Lipstick
Omdat een ring je outfit leuker kan maken heb ik deze bij me, soms wil ik gewoon iets extra's voor bij mn outfit. Mijn ring komt uit Frankrijk, waar ik dit jaar op vakantie was (deel 1, deel 2, shoplog). Mijn lipstick van Yves Saint Laurent kan niet alleen je look opfrissen en mooier maken, maar smaakt als een heerlijk snoepje en geeft me energie: perfect! (lees hier de review - kleur: 16)TicTac en Kauwgom
Mijn verslaving: aardbeien TicTacs. Deze heb ik altijd bij me, verder is een frisse kauwgom ook altijd fijn. Je weet nooit wanneer je het nodig hebt. Mijn favoriet is van Freedent: White. Met citroensmaak. 


Kleine parfummetjes
Altijd lekker kunnen ruiken is superrr, vandaar dat ik altijd probeer om minimaal 1 klein parfummetje bij me te hebben. Deze zijn van de Zara: Eau Intense, en van Calvin Klein: Reveal.


Blotting Papers en oogschaduw
Blotting papers zijn superhandig als je een vette of glimmende huid hebt, ook heb ik altijd het gevoel alsof je je huid schoon houd terwijl je make-up gewoon blijft zitten! Superhandig dus. Ook altijd handig is mijn kleine oogschaduwpaletje van Miss Helen (het oude make-up merk van de Hema), met een mooie lichte en een vrij donkere taupe kleur. Altijd mooi!


Kwasten
Voor de oogschaduw heb je het niet nodig, je kan ook altijd je vinger gebruiken, maar toch heb ik liever mijn blender van The Bodyshop bij me. Deze kwast is zo zacht en fijn, met een dunner kantje om aan te brengen en een dikkere kant om te blenden. Ook fijn is mijn kleine Kabuki van H&M, deze is ook suuuperzacht en deze gebruik ik voor mijn Blush, zie hieronder.


Blush
Als je moe bent zie je dat meestal in je gezicht, maar met blush zie je er gelijk wakkerder en levendiger uit. Mijn favo blush is de sheertone blush van MAC in de kleur Gingerly (review vind je hier). Een andere fijne blush is ook voor op je lippen: Glow touch lip & cheeks in de kleur #105 Analogic Nude. 


Spiegel en watje
Voor alle make-up heb je natuurlijk een spiegeltje nodig, mijne is een soort doosje met een zacht kussentje er omheen, superschattig! Verder heb ik ook altijd graag een watje bij me voor als mijn make-up niet meer zit of voor als ik het uitveeg.


Eyeliner, oogpotlood en wenkbrauwborsteltje
Mijn grootste must-have: mijn eyeliner van Maybelline NY (review staat hier). Ik kan niet zonder. Het kan je hele look veranderen en dingen toevoegen. Ook altijd fijn om te hebben is mijn oogpotlood met wenkbrauwborsteltje van Essence. Het is een zwart klein oogpotlood, met een klein borsteltje eraan wat mijn wenkbrauwen in bedwang kan houden. 

Dit was mijn make-up tasje.
Wat is jou must-have uit je make-uptasje? Laat het weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten