vrijdag 19 september 2014

Shoplog: Curaçao 2014 - Melissa

Misschien heb ik me een beetje misdragen met kopen, maar ik ben toch maar 1 keer in Curaçao? Onder dat motto nam ik wat spulletjes mee. Beautyshoppen kan je goed in Curaçao, kledingshoppen niet. Helemaal niet. Ik zag alleen maar van die echte marktkleding. Niet mijn smaak. Dus het zijn vooral beautyproducten. Kijk mee naar wat ik heb gekocht!

Een hele hoop beauty dus. Zoals je op de foto hierboven al ziet. Let's get started. Ik zet helemaal onderaan een prijzenlijst neer.
Lipsticks
Het begon op schiphol al. Victoria's secret. Daar moest ik natuurlijk heen. Er was een set met een blush, lipstick en nagellak voor €12,50. Dit is de lipstick die in de set zat, erg mooi. In Curacao wou ik al snel naar Lucky cosmetics. Daar had ik over gehoord. Ze verkopen daar merken als Milani en Maybelline. Bij een kleine pharmacy in Otrobanda kocht ik de lipstick van Goldenrose. Ik ben er nog niet uit of ik hem nou echt mooi vind. MAC is een stuk goedkoper in Curaçao, MAC is te kopen bij Penha. Er zitten twee Penha's in Willemstad.
Links naar rechts: Victoria secrets French Kiss, Golden Rose velvet matte 04, Milani 17 plumrose, MAC lustre sweetie, E.l.f Ravishing Rose.

Victoria's secret
Hoooooo, deze foto's zijn verschrikkelijk mislukt. Maar laat ik nou gewoon heel erg lui zijn. Ik kocht 5 producten van VS. 3 producten van de Pure Daydream lijn. Een body mist, eau the toilette en een body lotion. Van de Aqua Kiss collectie kocht ik nog een body mist en een hand en body lotion.

Maybelline baby lips
In Curacao verkopen ze anderen soorten babylips. Ik koos er drie (had ik er maar meer meegenomen!!!) Als eerste zie je een baby lips van de crystal lijn. Dit is de kleur Beam of blush, daarnaast Strike a rose en als laatste van de Dr Rescue lijn zie je Pink me up. Ik vind Stike a rose denk ik het mooiste en fijnste.

Overige lichaamsproducten?
Dan kocht ik nog één echte nepperd van VS. Een body lotion van het merk Concept II, zo goedkoop maar wat is 'ie prettig zeg!!! Echt een aanrader als je naar Curaçao gaat of dit merk ergens tegen komt. Verder zag ik een bodymist die ik wel lekker vond ruiken maar ik vind hem nu best wel vies. Dus beetje een miskoop, gelukkig was 'ie niet duur.


Dan kocht ik nog rubberen elastiekjes omdat ze vet goedkoop waren en een lady speed stick omdat ik daar zulke goede dingen over gehoord had. Moest ik het natuurlijk ook is zelf proberen, hij is inderdaad erg fijn!

Blushes
Dus laat vier een bescheiden aantal zijn. Als eerst kocht ik de bekende blush van Milani. Fluminoso. Daarnaast zie je een blush van VS. Deze blush zat in de coral set. En oh wat is 'ie mooi!!! De kleur is Can't resist. En inderdaad, dat heeft VS goed gezien. Onder zie je twee blushes van eyes lips face. Laten we beginnen met een ontzettend teleurstellend product. De baked blush. Gód, wat is die slecht. Precies nul pigment. Niet wat ik normaal van e.l.f gewend ben. Lekker laten liggen die baked blushes. Daarnaast ligt één van de normale blushes, die zoals altijd fijn is. Dit is de kleur Mellow Mauve, aangezien ik die al een tijdje wou. Erg mooi.  

Havaianas
In Curacao zijn de bekende Havaiana slippers goedkoper. Ik kocht twee paar, de slippers die ik mee had genomen waren helemaal kapot aan het gaan en ik had dus ook gewoon nieuwe slippers nodig. De lichtblauwe met roze kocht ik eerst, en later ook nog een paar donkerpaarse.

Sportbroekje
Ik had een nieuw gymbroekje nodig, en dit leek me wel een lekker broekje. Dus kreeg ik die van m'n ouders. De stof is lekker zacht en het is toch een toeristisch aankoopje. Met Curaçao op m'n kont.. 

Prijzen (staan omgerekend in euro's)
E.l.f winkel
Sta. Rosaweg 40
Studio Moisturizing lipstick Ravishing Rose - €4,71
Studio Baked blush - €4,71
Blush Mellow Mauve - €4,71
(3 voor 12,86)

Penha
Punda
Mac lipstick sweetie - €12,37

Botica Brion / Curacare H&B
Breedestraat Otrobanda
Golden rose lipstick - €2,00
Golden rose oogschaduw - € 1,68

Flip flop shops Curaçao
Seequarium Beach
Havaianas (blauw met roze) - €19,93

Victoria's secret
Punda 
5 VS producten voor €28,00
Per stuk: €5,41

Schiphol Airport Amsterdam
MAC msf Soft & gentle - €24,00
Victoria Secret's giftset - €12,50
Een weeffout in onze sterren - €14,95

Van den tweel supermarket
Papagayo hotel Jan Thiel 
Havaianas Slim (donkerpaars) - €16,07

Changes
Madurosraat 21
Nike air Max - €136

Lucky Cosmetics
Fokkerweg 76, Salina
Elastic rubber bands - €0,71
Concept II body lotion Red on Red - €2,93
Milani lipstick PlumRose - €5,98
Babylips p/s - €3,44
Milani baked blush - €7,71
Maybelline babyskin - €5,97
Lady speedstick - €2,02

Dit is alles wat ik gekocht heb, het is een hele hoop, maar ik ben wel héél blij met alles!!! 

1 opmerking: