donderdag 18 september 2014

Review KIKO Glowtouch Lip&Cheeks - Floor

Op vakantie in Turijn kocht ik deze blush + lipcolour van Kiko. Ik moest het proberen: een lipgloss en een blush in 1? Hoe ziet dat eruit en hoe voelt dat? Dat testte ik uit. Benieuwd naar wat ik ervan vond? Klik gauw op meer lezen!

Vormgeving
De verpakking was wat mij het meest aansprak toen ik hem kocht. Het was een doosje met een soort metallic gekleurde spijkerstof erop. In het doosje zat het blikje met daarin het product. Het blikje glom ook heel mooi en had dezelfde kleuren.


De Blush zelf
De blush is erg fijn. De kleur is #105 Analogic Nude en is een mooie Nude roze kleur die niet te veel opvalt maar wel goed genoeg gepigmenteerd is om na 1x aanbrengen te zien. De substantie is vrij crême-achtig en plakt wel een beetje.


De Lipcolour zelf
De lipcolour is minder dan de blush. Hij is erg plakkerig en de kleur verdwijnt vrij snel. Toch is hij wel mooi wanneer je hem net op hebt. Alleen dat hij zo kort maar blijft zitten is zeker een minpuntje. Hij smaakt heel licht naar vanille en heeft een mooie lichte nude kleur.


Swatches
Je ziet dat de substantie vrij glimmend is, maar dit valt op je gezicht niet heel erg op. Wel bij de lippen. Op mijn lippen lijkt de kleur lichter dan op mijn huid. Dit komt denk ik doordat mijn lipkleur donkerder is dan de kleur van de gloss. Zoals je ziet is de kleur vrij licht. Op mijn huid is de kleur weer juist vrij donker. Doordat het geen poeder maar een soort crême is, kan je de blush mooi aanbrengen en goed daar op de precieze plek waar jij dat wilt krijgen. Ook kan je veel kleurverschil maken (door meer of minder aan te brengen).


Info & Voor- en Nadelen
Prijs: €6,90 (gekocht in de sale voor €3)
Verkrijgbaar in Kiko winkels in Frankrijk, Italië, Duitsland enz. en online (klik hier)

+ 2 producten in 1
+ natuurlijke blush kleur
+ mooi doosje
+ goed gepigmenteerd

- plakt vrij lang op je wangen
- vervaagt snel op je lippen


Conclusie
Eigenlijk verschilt deze crême-vorm van blush niet zo veel met de poedervorm. Ik denk alleen dat je hiermee sneller kleur ziet dan met sommige poeder-blushes. Ook is het een beetje plakkerig. Wel vond ik het heel fijn dat het zo makkelijk aan te brengen is, en het neemt minder ruimte in omdat je een blush en lipkleur in 1 hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten