dinsdag 30 september 2014

Review Hema Pretty Lips Lipgloss SPF 15 kleur Crimson - Floor

Van de Hema heb ik bijna geen make-up. Dus toen ik daar laatst was dacht ik, laat ik eens wat proberen! Daarom nam ik deze lipgloss met SPF 15 mee. Benieuwd hoe ik hem vond? Klik snel op meer lezen!De Vormgeving
De lipgloss zit in een soort lipstick-verpakking en is glimmend roze. Hij glanst heel erg en voelt glad aan. De kleur is bijna precies de kleur van de lipgloss zelf, dit vind ik heel goed gedaan. Hij ziet er wel echt uit als een Hema-product; lekker simpel maar wel duidelijk. Ik vind de vormgeving niet geweldig, maar zeker niet lelijk! Gewoon en wel aan de mooie kant.

 

De Lipgloss zelf
De lipgloss voelt heel zacht en verzorgend, heel romig. Hij brengt fijn aan en smaakt naar aardbeien. 
De kleur blijft naarmate je meer lagen aanbrengt hetzelfde en is goed te verdelen. De kleur zie je, maar hij valt niet heel erg op, hij is vrij subtiel.


Swatches
In de swatches zie je de mooie roze kleur goed. Op mijn lippen zie je het beter dan op mijn hand, op mijn hand lijkt hij wat paarser.Info & Voor- en Nadelen
Prijs: €4,50 
Verkrijgbaar bij de make-up afdeing van de Hema

+ voelt fijn
+ smaakt lekker
+ mooie subtiele kleur
+ mooie glans
+ verzorgend en beschermend (spf 15)

- niet super mooie vormgeving
- blijft niet langer dan een uur zitten

Conclusie
Deze lipgloss is erg fijn doordat hij verzorgd en een mooie kleur geeft, hij blijft niet heel lang zitten maar omdat het met spf is is dit ook niet erg, omdat je dat toch vaker moet aanbrengen als je wilt dat het werkt. De prijs is niet supergoedkoop en zeker niet duur, gewoon normaal. Het is een echt Hema product: niet super goede kwaliteit maar wel gewoon goed, en simpel.2 opmerkingen:

  1. Ik was al erg benieuwd naar dit product! Ik heb zelf deze van Kiko..echt precies dezelfde verpakking en kleuren! Die van Kiko blijft wel langer zitten. Het is wel een leuk concept van Hema!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had een felroze verwacht! Deze is best sheer.

    BeantwoordenVerwijderen