woensdag 24 september 2014

Review: Essence so glow highlighter - Melissa

Eindelijk had ik tijd om naar kruidvat te gaan. De soo glow blushes en highlighters leken me erg mooi. Toch nam ik er maar één mee. Dit is de soo glow! cream to powder highlighter in de kleur 10 look on the bright side. Een witte highlighter. Ben ik dol op. Hoe bevalt dit product me? Klik snel op 'Meer lezen'.
Ik was heel erg benieuwd naar dit product omdat het dus van een creamy product moet lijken alsof het een poeder product is. Klinkt dat niet interessant?  Het enige wat ik ontzettend jammer vind is dat het zo ontzettend moeilijk was om ongebruikte te vinden. En nu heeft deze een kras aan de buitenkant van de verpakking, wat opzich niet heel erg is, maar het is toch leuker als je een totaal nieuw product koopt, niet?

 De verpakking is verder niet bijzonder. De verpakkingen van Essence zijn vaak wat onstabiel, zo ook deze verpakking. Verkeerd laten vallen lijkt me geen go voor de verpakking. Op mijn verpakking zit al een krasje zoals ik al verteld had. Zonde!
Ik vind de kleur ontzettend mooi, al is het wel altijd een beetje tricky met creamy producten, je brengt al snel te veel aan of in mijn ogen teveel. Ik ben zelf heel erg van de subtiele highlighter, dat gaat met een poeder makkelijker, maar hey, dit product belooft op te drogen als een poeder??? 
De highlighter is ontzettend goed gepigmenteerd en bevat hele mooie subtiele glitters. Like! Op mijn gezicht is de highlighter heel glazend, kan mooi zijn, maar kan ook te overheersend zijn. Ik vind dat de highlighter mooi staat bij me zolang ik hem écht heel subtiel aanbreng. 

Mijn voorkeur gaat tóch nog steeds uit naar poeder highlighters, maar ik ben toch ook blij met deze highlighter. Je betaald er €2,89 voor en voor dat geld is 'ie toch prachtig??

De soo glow highlighter is zeker even een kijkje bij de kruidvat waard. Heb jij al iets gekocht van de nieuwe essence producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten