vrijdag 12 september 2014

Review: Catrice ultimate shine gel colour 100 Sweet Macaron

In mijn tussenuur ging ik met vriendinnetjes even kijken bij de kruidvat, een winkel waar ik maar al te graag kom. Ik had nog steeds niks(!) van de nieuwe collecties gekocht. En vond het dus wel tijd om even rustig te kijken, rustig was het niet, dus uiteindelijk koos ik er voor om maar een nieuwe lipstick die wel mooi lees uit het schrap te trekken en af te rekenen. Vandaag laat ik jullie zien hoe deze impulsieve aankoop me bevalt. 


De lipstick komt in een zilvere huls, vrij simpel, stevig, gewoon netjes. Er staat alleen Catrice op. En glimmend is altijd zo ontzettend lastig op de foto te krijgen. Dus ook nu had ik daar weer problemen mee. 

Ik vond de kleur erg mooi, vrij neutraal roze, goed voor iedere dag. De naam vind ik ook leuk. Ookal heb ik nog nooit macaroons gegeten (wat een crime??). Er staat weer mooi catrice in de lipstick gedrukt. Ik vind het zo leuk als merken dat doen. Geeft me een luxe gevoel. 

Deze lijn met lipsticks van Catrice zijn bedoeld om wat doorzichter te zijn, daar moet je dus met de pigmentatie rekening mee houden, al vind ik hem nog steeds erg goed gepigmenteerd. Wel schrok ik een beetje van de swatch omdat ik bang was dat 'ie veelste roze zou zijn. Op mijn lippen is dat gelukkig niet zo.

 Op mijn lippen is die natuurlijk, ik vind hem erg mooi! Hij bedekt velletjes niet, maar laat ze ook niet meer opvallen. Ook als de lipstick gaat vervagen blijf ik gevoede lippen houden, de lipstick droogt je lippen absoluut niet uit.

De lipsticks blijven vrij goed zitten, na een hapje en een drankje zal je de lipstick niet meer heel goed zien zitten maar helemaal weg is 'ie ook niet. Ik gok dat deze lipstick zo'n 2/3 uur zichtbaar blijft. Persoonlijk vind ik het niet erg om mijn lipstick af en toe bij te werken of ga ik daarna over op lippen balsem. 


Ik vind dit dus een mooie lipstick vooral voor die €3,99 die je er voor betaald. Een andere lipstick uit deze lijn (niet meer te koop) is mijn favoriete lipstick geworden dus hopelijk ga ik deze net zo goed gebruiken als die ander. 

Ik ben blij. Wat vindt jij van deze lipstick? 

1 opmerking: