vrijdag 26 september 2014

New September - Shoplog herfst - Floor

Deze maand heb ik een aantal dingen gekocht, vooral kleding maar ook dingen voor mijn kamer en sieraden. Deze wilde ik jullie in een filmpje laten zien. Klik snel op meer lezen!Het Filmpje
In deze video zie je mij, die de kleren showt en de andere items. Ik heb de prijzen en merken er bij gezet. Voor meer informatie kan je hieronder verder lezen.Truitje Vila - €7,50 (normaal €29,95)
Dit truitje zag ik in het sale-rek hangen in de Vila, de kleur en de zachte stof spraken me heel erg aan, dus paste ik hem. Op het eerste gezicht lijkt de vorm vrij raar; de kraag is heel breed en de mouwen zijn kort en hebben een soort strepen-patroon. Maar als ik hem draag valt hij heel mooi. Hij is ook lekker warm, maar niet te warm, perfect voor de herfst dus!

Sjaal Costes - €17,95
Costes vind ik een hele mooie winkel, voor de grap pakte ik deze sjaal en deed hem om. Gelijk toen ik hem omdeed dacht ik al; wow hij is zo zacht en best wel mooi! Dus ik keek in de spiegel en probeerde hem op verschillende manieren te dragen. Dit kon supermakkelijk en elke keer stond het wel leuk. Ik ben dan ook nogsteeds heel blij met deze sjaal, als ik hem eenmaal om doe wil ik hem niet meer af doen en overal mee combineren.

Jas Vila - €20,00 (normaal €49,95)
Deze jas zag ik ook hangen bij de sale. Ik had al vaker zo'n soort jas aangehad, maar dan lang en niet kort. Ik wilde hem daarom proberen, toen ik hem aanhad vond ik hem zo leuk dat ik hem wilde meenemen. Zeker voor 20 euro! Ik draag hem nu supervaak en vind hem echt mooi en handig omdat hij heel licht is maar wel warm.

Trui Vero Moda - €12,95
Ik hou te veel van truien, maar elke keer vind ik zo'n fijne/mooie of zachte trui! Zo ook deze, hij was zo zacht, goedkoop en ik vond de kleur echt mooi staan. Hij is nu een van mijn lievelings-kledingstukken.

Ringen Six - €7,95
Op zoek naar oorbellen kwam ik dit pakketje van ringen tegen in de Six. Het zijn 8 ringen waarvan 2 met een zwart puntje, 2 met een turquooise puntje en 4 gouden. Vijf ringen zijn voor op het bovenste deel van je vinger en 3 zijn gewone ringen. Ik vind ze heel leuk en goed bij elkaar passen. 

Truitje Zara - €6,00
Dit truitje is iets minder warm en dik dan het eerste boreaux-rode truitje, maar wel met langere mouwen en een langer deel onderaan, waardoor hij ook best warm is. Hij heeft een vrij hoge hals en een mooie donkere blauwe kleur. Ik zag hem hangen en dacht; wow 6 euro? Dat gaan we proberen! Ik ben heel blij met deze impulsieve aankoop. Het truitje is heeel basic maar daar houd ik ook wel van.

Laarsjes Ffuzzies - €15,00 (normaal €30,00)
Ik was aan het shoppen met een vriendin toen ik deze leukerds tegen kwam. Zij zocht naar schoenen in die winkel en ik keek ook maar een beetje rond in het grote sale-schap. Toen zag ik deze laarsjes staan en wilde ik ze proberen. Mijn eerste indruk was niet echt positief dus ik deed ze uit en paste andere, maar later kwam ik toch weer terug op deze en zag ik de positievere kanten. Nu draag ik ze best vaak omdat ze zo makkelijk te combineren zijn er heerlijk zitten.

Shirt Zara - €16,95
Dit shirt kocht ik samen met het blauwe truitje. Deze hing niet bij de sale maar viel me wel gelijk op. Ik zocht al best lang iets wat hier op leek dus probeerde het maar en hoopte op het beste. En jahoor, ik ben er superblij mee! Het is een vrij warm shirt, hij is lekker dik en lang, en staat basic maar wel leuk. Ik combineer hem of met de sjaal of met een lange ketting. Hij is ook heel leuk met een fel broekje zoals die uit mijn andere shoplog (klik hier).

Oorbellen Six - €24,95
Deze maand heb ik mijn derde gaatje laten schieten, in beide oren. Maar ik kon alleen maar voor het grijze knopje kiezen, terwijl bijna al mijn oorbellen goud zijn. Ook had ik niet zoveel oorbellen en vond ik dit een goede reden om nieuwe te kopen. Ik kocht een pakktje met 2 gouden ringetjes, 2 diamantjes en 2 gouden knopjes. Met echt zilver. Deze kostte 24,95 euro, en ik kocht er 2 zodat ik ook bijvoorbeeld 2 ringetjes onder kan dragen met een knopje boven ofzo. Ze waren duur maar ze zijn het denk ik wel waard.

Oorbellen Gallerie Boeddha - €20,00
In een superschattig winkeltje in Den Haag kocht ik deze mooie oorbellen. Ze komen uit Indonesië en zijn handgemaakt en van echt zilver. Zoals ik hiervoor ookal zei koop ik eigenlijk nooit zilveren oorbellen omdat ik goud mooier vind bij mij, maar voor deze maakte ik een uitzondering. Ik was op slag verliefd. 

Fotoboek Taschen: Frans Lanting-Okavango - €29,99
Ik zocht al zooo lang een mooi 'koffietafelboek'; een mooi groot dik boek voor op een tafel met mooie grote foto's. Ik ging verschillende boekwinkels af totdat ik dit boek vond over Okavango; de laatste oase. Ik heb nog niet alles gelezen (er staan namelijk ook teksten en uitleg en quotes in), maar een deel wel en ik vind het een mooi boek. Het gaat over savannedieren en vooral olifanten en over de natuur en dat gebied en is ook gewoon heel mooi om te zien.

DVD Frozen - €15,99
Frozen (zie hier de trailer) zag ik voor het eerst in de bioscoop. Ik moest huilen en vond de film zo leuk en mooi. Ik wilde Disney er wel voor betalen en wilde de dvd met dvdhoes en al hebben. Dus kocht ik hem bij de Bart Smit.

Schapenvachtkleedje Ikea - €35,00
Toen ik in de Ikea was om te lunchen liepen we toch nog even door het magazijn, daar zag ik dit kleedje. Elke keer als ik in de Ikea kwam wilde ik hem eigenlijk hebben maar vond ik hem te duur of onnodig, maar deze keer was ik in een goede bui en kocht ik hem gewoon. Hij is zo zacht en mooi. Hij ligt nu voor mijn bed dus elke ochtend word ik wakker en kan ik mijn voeten op een superzacht kleedje zetten; dat is heerlijk wakker worden!


Dit was mijn shoplog, in het filmpje draag ik een broek van de Zara en een riem van Sendra.
Eerste liedje: Almost is never enough - Ariana Grande
Tweede liedje: Beneath your beautiful - Emeli Sandé

Laat weten wat je van deze shoplog vond en of je vind dat we vaker dit soort shoplogs moeten maken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten