maandag 1 september 2014

Favourite 5 things at the moment #3 - Melissa

Waarschijnlijk heb je het niet gemerkt, maar ik ben twee weken naar Curaçao geweest. Als je ons op instagram volgt, heb je misschien wat foto's gezien (doe je dat nog niet, we heten op instagram @bloggincousins). In dit artikel zie je dus eigenlijk de producten die ik met liefde gebruikt heb in het overzonnige land. Konden we Nederland maar zonnig noemen.. Over Curacao komt nog een apart artikel. We gaan het nu over mooie producten hebben. Klik dus snel op 'Meer lezen'.
Laten we beginnen bij de basis. Een bb-cream. Deze is van Catrice en heb ik gekocht toen 'ie uit het assortiment ging. Stom!! Want wat is deze fijn! Ik had het niet verwacht, aangezien ik heel moeilijk ben met bb creams. Maar deze is echt heel erg prettig. Echt veel heb ik hem niet gebruikt met zulk weer, maar wanneer we gingen uiteten of een drankje doen s'avonds, vind ik het toch fijn. Al werd die met de dag lichter (of ik bruiner). 

Dan een product van het prachtige merk Sleek. Dit is het au naturel palette. Deze kocht ik in London. Sleek is niet heel makkelijk verkrijgbaar (al komt Sleek naar een aantal V&D's (niet bij mij in de buurt)). Maar ik vond het heerlijk om me voor het eten een beetje op te tutten met dit palette. Ik ben nou eenmaal een make-lover. Dus als ik overdag geen make up draag, dan maar s'avonds. Vooral de gouden shimmery kleur heb ik helemaal gevonden met mijn bruine tintje.

Dan de populaire, geliefde, bekende highlighter. De meest geliefde MAC msf (mineralize skinfinish). Soft and gentle! Jaja, ik kwam deze tegen op schiphol voor 5 euro goedkoper als in de normale MAC stores. Dus daar wou ik mezelf wel mee voorbereiden op mijn vakantie. En hij is prachtig! Ik snap de hype eromheen helemaal.


Dan nog zo'n populair, gehyped product. Namelijk de babylips, dit is de rode met oranje huls. Vond ik eerst niet zo fijn (nu dus wel!!) genaamd cherry me. Met dat warme weer kreeg ik snel droge lippen, en dus gebruikte ik deze heel graag. 

O o o, wat vind ik de lipstick van hieronder mooi. Ik hield nooit zo van rood, maar deze lipstick heeft me overgehaald. Wat is 'ie prachtig! Hij is wel een stuk lichter als in de huls. Ik vind hem echt geweldig. Met deze rode lipstick schaam ik me ook echt niet, ik vind hem juist ontzettend mooi staan. Deze lipstick kocht ik ook in de sale van Catrice. Het is de kleur 010 Love's Di-Wine. Een rare naam, maar een geweldig mooie lipstick.Dit was mijn top 5 van het moment (of van Curaçao). Hopelijk was het leuk om te zien. Ik vind het heerlijk om weer even hebben kunnen kletsen over make up, dat is even geleden (haha).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten