woensdag 10 september 2014

Favoriete TV-couples - Melissa

Ieder meisje heeft dat wel toch? Dat je een bepaalde serie kijkt en voor jou horen twee mensen gewoon bij elkaar en dan is alles zo perfect in scené gezet. Van die ''relaties'' waar je gewoon jaloers van word, hoe goed je eigen relatie dan ook mag zijn. Ik ga vandaag een paar duo's laten zien die mij laten smelten.
Chaz

Laten we bij het mijn nummer 1 beginnen. Chaz. Of terwijl: Charlotte and Gary/Gaz uit Geordie shore. Ik begon aan dit programma ongeveer 3 maanden geleden. En heb het nu helemaal gezien. Al snel was ik helemaal verliefd op Charlotte, ze is zo ontzettend grappig, en Gary, wie echt een lul is wanneer het om meisjes gaat. En op het moment is seizoen 8 bezig, maar er gaan roddels dat ze in seizoen 9 al zoenend zijn gespot. Laten we het hopen, want ze zijn zo leuk samen!! Charlotte heeft in seizoen 8 nu nog een vriend. Maar ongeveer een maand geleden plaatste ze foto met een quote die waarschijnlijk over haar break up gaat en heeft ze alle foto's met haar 'vriend' verwijderd.
Aan het einde van seizoen 6 of 7 kwam Gary ook terug van Charlotte en zegt 'ie dat ze beide kunnen trouwen met anderen maar dat er altijd iets tussen hun zou zijn en dat ze waarschijnlijk over 15 jaar getrouwd kunnen zijn. Hij schreef Charlotte een brief waarin hij alles uitlegde maar die gooide ze weg. 
 
Mocht je de video's hebben gezien dan begrijp je het wel denk ik? De manier waarop ze naar elkaar kijken, met elkaar om gaan, ik hou gewoon van die 2 samen en als geordie shore ooit eindigt zonder dat ze samen zijn word ik gek.
Chaz
 
Dan gaan we naar #2. Stefan Salvatore en Elena Gilbert. Uit the vampire diaries. Of terwijl Stelena. Elena is op dit moment met Damon. En ik heb ook niet het gevoel dat ze weer terug gaat naar Stefan Maar Stefan is zoveel leuker. Ik weet dat de meeste Damon leuker vinden maar ik vind Stefan leuker!!
 Paulina
Ik vind Paul Wesley (Stefan) sowieso een leuker personage in TVD als Damon. En Nina Dobrev is natuurlijk prachtig. En hun twee speelden zo verliefd en lief tegen elkaar, ik wil ook wel zo'n heerlijk hot lief vampiervriendje. Like serieus, Paul Wesley + Nina is gewoon perfect.
Untitled
 
 
En op #3 staat (nog steeds Eclare. Hun stonden altijd op 1, maar aangezien Degrassi Munro heb laten afstuderen degradeer ik hun naar plaats 3. Munro is zo ontzettend schattig en knap en hij is zo lief met Clare. Eli Goldsworty en Clare Edwards. Munro Chambers en Aislinn Paul. Ik zou hun in het echt niet samen zien, maar in de serie MOETEN ze samen blijven.
 

 
Dit waren mijn favoriete duo's. Heb jij ook een serie of film waarin je de twee gewoon zo leuk vind? Dit was mijn top 3 met tv duo's van series.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten