donderdag 14 augustus 2014

Wat ik meeneem op vakantie: Beauty - Floor

Deze zomer ga ik naar Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Ik ga wandelen in de Alpen, naar de stad Turijn voor een paar dagen en surfen aan de Golf van Biskaje. In dit artikel vertel ik welke Beauty-producten ik meeneem en waarom.
Mascara en eyeliner
Ik neem 3 mascara's en 1 liquid eyeliner mee. Hiervan is 1 mascara waterproof, omdat ik wel van plan ben om veel te zwemmen deze zomer, en ik ga ook surfen. Deze mascara ga ik over de andere mascara's dragen, omdat die echt zijn voor het langer maken en voor het volume geven aan mijn wimpers. De waterproof mascara is van Essence en heet No Limmits Waterproof. Voor volume en lengte heb ik Lash Accelerator Endless van Rimmel London, en voor dagen dat ik gewoon zwartere wimpers wil neem ik Volume Mascara van Eveline Cosmethics mee (deze heb ik vorig jaar in IJsland gekocht). De eyeliner is van Maybelline New York en heet Master Precise Liquid Eyeliner.


Oogschaduw paletten
Qua oogschaduw paletten neem ik deze twee mee; een groot pallet met 10 kleuren van Urban Decay, en een mini palletje van Miss Hellen. Het eerste pallet kocht ik een paar jaar geleden bij de Bijenkorf toen daar nog de Sephora zat, in de sale voor €35 euro. De kleuren zijn (van links naar rechts, van boven naar beneden); YDK, Flipside, Griffer, UZI, Twice baked, Midnight Cowboy Rides Again, Flash, Oil Slick, Kiddie Pool en Half Baked. Half baked is mijn favoriet, het is een mooie goudkleur. Ook gebruik ik Oil Sick veel, omdat hij zwart is, en Twice Baked voor in mijn crease, voor een schaduw-effect. 

Het kleine pallet is van Miss Helen, een merk dat vroeger bij de HEMA te koop was. Ik heb hem van mijn moeder gekregen, hij is al heel oud denk ik haha. Dit zijn de oogschaduwkleuren die ik het meest gebruik. De kleuren zijn heel mooi en heel naturel. Ik gebruik deze elke dag.


Creme en verzorging
Qua verzorging neem ik twee producten mee; mijn dagcreme van L'oréal: Skin Perfection. En mijn pore minimiser van Kiehl's: Rare Earth Poreminimizing Lotion. De dagcreme is voor droge huid en laat mijn huid fris voelen. De lotion is tegen glimmende huid en tegen zweet. 


Parfum, Kabuki en Blush
Ik neem een parfum mee, dat is deze van Anthropologie, ook uit New York. Het is een parfum met Vanille geur. Hij is heel zoet maar ik vind hem heerlijk. Ook neem ik deze kabuki-brush mee, van H&M. Hij is heel klein en handig om mee te nemen, en hij is heel zacht. Met deze kwast breng ik mijn blush aan van MAC, in de kleur Gingerly.


Handcrême & Deodorant
Omdat ik de bergen in ga, waar de temperatuursverschillen hoog kunnen zijn, neem ik deze fijne handcrême van Vaseline mee. Hij is ook voor sterkere nagels en ik ga hem ook als voetcrême gebruiken. Als deodorant neem ik van Dove go fresh deze mee, in de geur 'granaatappel en citroen'. Het is een vrij zoete maar ook frisse geur.


Zonnebrand
Naast zonnebrand voor mijn lichaam neem ik ook deze drie tubes zonnebrand voor mijn hoofd mee. Het potje links onder is van Cap Soleil en is ook een antirimpel crême, hiervoor gebruik ik hem niet, ik gebruik hem omdat hij handig is voor gewoon overdag als ik niet echt de zon in ga, maar wel buiten ben. De middelste tube is van Vichy en heeft factor 30, deze is waterproof en echt voor als ik de zon in ga (op het strand of bij het zwembad). Het laatste tubetje is van Nivea sun Alpine. Deze is speciaal voor in de bergen en heeft factor 30. Ook zit er heel handig een lippenbalsem tegen de zon aanvast. 


Oogschaduw
Deze twee oogschaduw's neem ik ook mee. De linker is van Catrice in de kleur #060 Petrol Pan, een hele blauwe/turquooise kleur; leuk voor bij het strand of voor uiteten. De rechter is van Rituals in de kleur White Rose, dit is een hele subtiele wit/roze kleur.


Lippenstift & Balsem met SPF
Ik heb niet veel lippenstifts, maar deze van Yves Saint Laurent (klik hier voor de review) vind ik zo mooi en fijn dat ik hem moet meenemen. De kleur is 16 Orange Impertinent van de Rouge volupté shine collectie. Van e.l.f. hep ik de lip balm met SPF 15, zonder kleur. Deze is voor naar het strand of als ik veel buiten ben en mijn lippen goed wil beschermen.


Lippenbalsem
Links ligt de lippenbalsem van Lush in de kleur Honey trap, dit is een lippenbalsem met honing, vanille en witte chocola. Heel zoet dus, maar heeerlijk. Hij smelt op je lippen. Als ik echt hele droge lippen heb smeer ik altijd deze lippenbalsem van The Body Shop op mijn lippen. Het is een vitamine E balsem. De verpakking is er helaas al af.


Haarverzorging
Mijn haar heeft op vakantie natuurlijk ook verzorging nodig, zeker als ik veel in de zon zit en het zoute zeewater in ga. Voor als mijn haar echt goede verzorging nodig heeft neem ik het linker flesje mee van het kappersmerk Awapuhi; Styling treatment oil. Deze kreeg ik ooit in een Glossybox. De rechtertube is van John Frieda: Sheer Blonde instant silkener. Deze creme beschermt mijn haar ook tegen UV-straling, en is dus handig voor het strand.


Nagellak
Qua nagellak neem ik mee (van links naar rechts): 
Gosh - NERO
Sephora - #62 baby shower afternoon
Gosh - #622 VENUS
Miss Sporty - #11
H&M - Lindalicious
Ik houuu van mijn zwarte nagellak van Gosh, ik vind het altijd mooi staan. De roze nagellak van Sephora is heel lief en valt bijna niet op, maar is wel mooi. VENUS van Gosh is een hele zomerse kleur turquooise. #11 van Miss Sporty is heel fel maar ook zomers en Lindalicious van H&M is een oranje kleur met een beetje glitters, ook hee; zomers.


Dit waren mijn beautyproducten die ik meeneem op vakantie. Dit artikel was vrij lang, sorry daarvoor, maar ik wilde alles laten zien en erover vertellen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, 

Fijne vakantie!Geen opmerkingen:

Een reactie posten