zaterdag 30 augustus 2014

Things to try - Floor

Er zijn zoveel dingen die ik nog wil doen/proberen of kopen, ik dacht laat ik ze eens met jullie delen; misschien raken jullie geïnspireerd om ook dingen te doen/proberen of te kopen! Ik ga proberen overal links bij te zetten, zodat alles makkelijk te vinden is!
Ik houu van kussens, en wil mijn bed ook vol met kussens hebben, maar dan heb ik eerst leuke kussenslopen nodig! Gewoon witte vind ik maar saai, dus dit idee leek me echt leuk om te doen ook.naar Parijs gaan
Na mijn vakantie in Frankrijk wil ik zooo graag parijs gaan! Franse steden zijn heel mooi en hebben zo'n leuke sfeer. Parijs is denk ik het toppunt van een Franse stad, zoals Amsterdam dat van Nederland is. Het lijkt me zo mooi en leuk!
Ik hoorde over dit Lip pencil in een video (deze) van een van mijn lievelingsbloggers; Sammi van Beautycrush (klik hier voor de link van haar kanaal). Ze sprak erg positief over dit product van Nars en daardoor wil ik het ook proberen! Sowieso wil ik iets van Nars hebben omdat ik het een heel mooi merk vind.deze workout
Met deze workout van http://www.workthates.nl zou je 1000 calorieën moeten kunnen verbranden. Ik sport niet zo veel, maar vind dit soort work-outs altijd wel leuk om te doen, en blijkbaar heeft deze workout veel resultaat!Ik werk in Den Haag en kom regelmatig langs dit lieve barretje maar ben er nog nooit naar binnen geweest. Het ziet eruit alsof je er heerlijke gezonde dingen kan krijgen. Ik moet er dus een keer heen.Films kijken in een stad:
Het Ketelhuis (Amsterdam)
Zes zomerzaterdagen kijk je hier gratis naar de mooiste cultfilms, aan de rand van het hippige Westerpark. Tussen 26 juli & 30 augustus. ketelhuis.nl

Plaza Futura (Eindhoven)

Het arty – en gratis – buitenfilmprogramma van filmtheater Plaza Futura (bij cultuurhuis Natlab, het voormalige Philips Natuurkundig Laboratorium) is een hit onder de coolcrowd. In juli & augustus. natlab.nl

Cinema Urbana (Antwerpen)

De lekkerste hotshot van de zuiderburen, met gratis (optimistische!) openluchtfilms aan de Schelde. Voor ’t ultieme hippiegevoel: tonnen zand, knusse tapijten, soep voor iedereen en een beste bar. wo t/m za, 30 juli t/m 31 augustus cinema-urbana.be

De Verkadefabriek (Den Bosch)

Dit stekje is heel erg in trek, met op iedere vrijdag en zaterdag in juli/augustus een gratis film op de stoere, filmische binnenplaats. Prisoners, Kon-Tiki en The Wolf of Wall Street staan o.a. op het program. verkadefabriek.nl

Parc de la Villette (Parijs)

Ravissante reistip! Cinema en Plein Air in Parijs = beeldschone films bekijken op groot doek in het mooie Parc de la Villette in het noorden van de stad. Van 23 juli t/m 27 augustus, woensdag t/m zondagavond. Wel 7 euro’s p.p. meenemen. En wijn. Veel wijn. villette.com

Pllek (Amsterdam-Noord)

Iedere zomerse dinsdagavond verzorgt Outdoor Cinema topfilmavondjes voor vijf euro p.p. (voor de koptelefoon). De industrial boho sfeer, het toverachtige IJ-zicht en de kampvuurtjes krijg je d’r gratis bij. Gaat altijd door: er is ook een zaal beschikbaar. pllek.nl

Floor 17 (Amsterdam)

Film kijken op het piekfijne dakterras van hotel Ramada Inn Amsterdam Centrum, met 360 graden view? Triple nice, lijkt ons. Voor de eerstvolgende Rooftop Movienight en je tickets ga je naar facebook.com/rooftopmovienights
(uit http://www.marieclaire.nl/2014/08/02/sterren-boven-het-doek/)


Zara: 3,99 euro! Found it here
Dit shirtje ziet er heel luchtig uit en het printje vind ik echt te schattig, ook vind ik het garppig dat er 'pineapple' op staat ;).


Greige kleur nagellak kopen
In een foldertje van Catrice kwam ik 'de nieuwste' nagellakkleur tegen: Greige, een mix van beige en grijs. Het leek me een mooie kleur om te proberen en op deze foto van Lilly Allen vond ik hem ook erg mooi.Chanel Art-School Backpack
Ik heb geen idee waar ik deze beauty (ik ben verliefd) kan kopen, maar op een site zag ik dat de prijs €2.500 was. Dit is boven mijn budget, maar toch staat hij op mijn wishlist omdat ik hem gewoon zo gaaf en mooi vind!

Water met citroen gaan drinken (= citroenen kopen dus)
Overal lees en hoor ik dat in plaats van gewoon water, water met citroenpartjes zoveel gezonder is! Het maakt je lichaam schoon, zorgt voor een vol gevoel en is een goede dorstlesser. Ik hou sowieso van citroenen dus dit zou zeker iets voor mij zijn. Nu alleen nog citroenen kopen!


Yoghurt-ontbijt-ijsjes maken
Hoe lekker zien deze Yoghurt-ontbijt-ijsjes eruit? Ik vond ze op de blog www.apartmenttherapy.com en ze lijken me zo lekker! Ik hou van yoghurt als ontbijt en ik hou van ijs, dus hoe perfect is deze combi voor een warme zomerochtend? Het recept is ook makkelijk, ik wil het zeker doen.

Dit was mijn Things-to-try lijst voor nu, er komen vast nog veel nieuwe dingen bij!
Ik hoop jullie ook geïnspireerd te hebben om dingen te proberen, 
Bedankt voor het lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten