dinsdag 12 augustus 2014

Tag: The vampire diaries - Melissa

Vandaag doe ik nog een tag over een serie. Ik heb de pretty little liars tag al gedaan. Maar aangezien the vampire diaries mijn favoriete serie is, moest ik die natuurlijk ook doen. Dus vandaag the vampire diaries tag.

💕

Hoe heb je de show ontdekt?
Al mijn series had ik uitgekeken en ik wou toch iets anders gaan kijken. Ik had veel mensen gehoord over the vampire diaries , dus besloot ik die serie maar eens een kans te geven. Dat was een goede keus!

Wie is je favoriete karakter?
Elena en Stefan. Ik vond hun dan ook heel leuk samen. Jeremy is ook geweldig. Ik vind Caroline en Bonnie ook allebei leuk en oh Lexie en Alaric waren ook geweldig! Oh en Jenna! 

Season 6
Als je een vampier was, zou je leven van mensenbloed of van dierenbloed?
Mensenbloed. Dat is dan mijn aard. 

Team Stefan of Damon? 
Stefan!!

Wat is je favoriete supernatural kracht?
Hmmm, dit is een moeilijke. Ik vind de vampieren erg leuk, daar gaat het natuurlijk ook over. Maar ook vond ik Bonnie geweldig toen ze een heks was.

Als je één van de karakters zou zijn, wie zou je zijn?
Elena, iedereen doet altijd alles voor haar. Ze heeft twee superhotte vampierenbroers die haar beide willen. Wie wilt dat nou niet? Ik zou dan het liefst Elena willen zijn. 

Tvd
Heb je de boeken gelezen?
Nee. Die wil ik wel nog heel graag lezen.

Wie is je crush in de serie?
Stefan!! En Jeremy!! En Matt!

Wat was je gedachte over de serie eerst en is het veranderd nadat je de serie gezien hebt?
Ik dacht eerst dat het echt saai was of te eng, ik wist het niet. Het leek me gewoon niet leuk. Ook de eerste aflevering vond ik verschrikkelijk. Maar daarna werd the vampire diaries ge-wel-dig. Ik vind dit echt de beste serie die ik ken.

Untitled
Wie is of was je favoriete slechterik? 
Katherine. 

Team Stelena of Delena? 
Stelena!! 

Dit was de tag. Ik hoop dat het leuk was om te zien. En als je de vampire diaries nog niet kijkt, begin eraan!!!

1 opmerking:

  1. Leuke tag! Ik heb TVD ook een tijdje gevolgd maar seizoen 3 werd me helaas te langdradig, toen ben ik gestopt met kijken. Ik moet dringend nog eens opnieuw beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen