woensdag 27 augustus 2014

Tag: Closet Confidential - Floor


Op www.kittehscupcakes.nl vond ik deze tag; de Closet Confidential Tag, waarin je je confessions (bekentenissen) aflegt over je kledingkast. Ik vond het een leuke tag om te lezen, en heb hem overgenomen. Klik snel op meer lezen!


Wat is het oudste item in je garderobe(kast)?

Mijn oudste item is dit broekje van Only. Ik heb deze al sinds groep 6 ofzo, toen droeg ik hem als lange broek. In de 1e klas (ik ga nu naar de 5e) heb ik hem geknipt omdat hij te kort was geworden. Nogsteeds vind ik hem heel leuk en fijn. Intussen is hij al wel veel meer gebleekt doordat ik hem vaak naar het strand draag. 
Wat is het nieuwste item in je garderobe(kast)?

Mijn nieuwste item zijn deze twee hemdjes van Pull&Bear. Ik kocht ze in de sale. Ze waren te zien in onze shoplog (klik hier). Het eerste hemdje kocht ik voor €5,99 en is zwart met een soort kant bovenaan. Het andere hemdje is korter en heeft een tropische bloemenprint. Deze was nu €9,99. Ik heb ze sinds ik ze heb gekocht al heeel vaak gedragen en neem ze allebei mee op vakantie, het was dus een goede aankoop.
Wat is het duurste item in je garderobe(kast)?

Mijn duurste item zijn mijn Sendra laarzen. Ze waren €230,- euro, dit omdat ze helemaal van dik leer zijn. Ik draag ze niet heel vaak omdat ze niet heel praktisch zijn. Maar ik vind ze nogsteeds heel mooi.
Wat is het goedkoopste item in je garderobe(kast)?
Het goedkoopste is een hemdje van de Bershka, met bloemenprint. Deze zag ik in de sale voor €4,- en bij de kassa bleek hij nog goedkoper; €3,- ! Ik vind hem ook nogsteeds leuk.


Wat is je mooiste koopje geweest?
Mijn mooiste item is qua kleding mijn jurkje van Hollister, deze heb ik in New York gekocht (klik hier voor de artikelen over New York). Hij kostte €40,- en is donkerblauw met kant. Hij is strapless. Ik vind hem mijn mooiste item door het kant en de zachte stof. Ook vind ik mijn broek van levi's heel mooi.

Wat is je grootste miskoop geweest?
Mijn grootste miskoop is denk ik een jasje/vest van de Pull & Bear. In de winkel vond ik hem heel mooi en leuk maar als ik er nu naar kijk heb ik spijt van mijn geld. Maar zo erg was mijn miskoop niet, ik draag hem wel maar ik denk dat ik het geld beter had kunnen uitgeven aan iets leukers. Hij is eigenlijk te breed voor mij, hij laat me er breed uitzien. 


Laat 3 van je favoriete items uit je garderobe(kast) zien!
Over mijn favoriete kledingstukken heb ik ook een artikel (hier te lezen), maar ik kan hier wel 3 dingen uitkiezen voor deze vraag.


Shirt zwart - Monki
Dit shirt is heerlijk warm, maar ook niet te warm op zonnigere dagen. Ook vind ik de panterprint superleuk, omdat hij niet heel erg opvalt.


Trui fel-roze - Abercrombi & Fitch
Deze trui is niet heel warm maar hij zit heel fijn, is vrij licht qua gewicht en ik vind de kleur gewoon super. Hij valt heel erg op maar staat niet lelijk en is bijna overal mee te combineren.


Crop top zwart - Amy & Ivy (The Sting)
Dit shirt is een crop-top maar hij valt net over mijn navel. De print vind ik heel leuk en simpel en de kleur combinaties staan mooi bij mijn blonde haar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten