zaterdag 2 augustus 2014

Shoplog: Catrice sale - Melissa

Zoals iedereen vast al gelezen heeft op beautyblogs gaat het assortiment van Catrice en Essence weer veranderen. Dus ging ik van de week naar de kruidvat om te kijken of de sale al begonnen was. Die van Essence nog niet, maar Catrice had wel al 50 % korting. Dus nam ik natuurlijk wat dingetjes mee, die ik nu ga laten zien.
Als eerste keek ik naar de lipsticks. Ik zag wat kleuren die ik wel mooi vond. Als eerste pakte ik een ultimate colour lipstick in de kleur 030 Ginger & Fred. In de verpakking lijkt deze nogal rood/bruin, maar toen ik hem op mijn hand probeerde vond ik hem erg mooi. Het is een licht rode kleur, wat voor mij nog best een uitdaging is om te dragen. Maar ik heb het vanochtend wel gewoon gedaan!

Dan nam ik nog een lipstick mee. Van de ultimate shine gel colour lijn. In de kleur 010 Love's Dr. Wine. Dit is een hele donkere rood en wat is 'ie mooi! Ik draag zulke kleuren niet vaak, maar met de korting wou ik deze prachtige lipstick maar al te graag toevoegen aan mijn collectie. 


Alle intensif' eyes gaan eruit, ik heb al 3 anderen kleuren die ik erg fijn vind en wou er nog wel eentje bij. Ik koos de kleur 050 Lunch at Tiffany's. De kleur is perfect te gebruiken als highlighter of als basiskleur op je bewegend ooglid. Het is een hele mooie kleur. 

Dan gaan er ook twee liquid metals uit, ik koos de paarse kleur. Er is ook een blauwe die er uit gaat. De kleur die Floor laat zien in haar shoplog. Klik hier voor dat artikel. De naam van de paarse oogschaduw is 050 We're the inner purple. Ik vind de kleur heel mooi, ik moet nog even kijken hoe ik hem ga combineren. Maar dat gaat vast goed komen. 

Als laatste nam ik de bb cream mee van Catrice. Ik koos niet voor de lichtste kleur, omdat ik dacht dat ik hem dan mooi mee kon nemen naar Curaçao. Want ik ga er toch wel vanuit dat ik daar een kleurtje krijg. De kleur is 020 Rosy Beige. 


Prijzen:
BB cream - €3,00
Liquid metal oogschaduw- €2,00
Intensif' eye oogschaduw- €2,00
Ultimate gel shine colour lipstick- €2,00
Ultimate colour lipstick - €2,00

Dit waren de dingen die ik kocht van de Catrice sale. Hopelijk was het leuk om te zien. 
Heb jij nog iets gescoord? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten