zondag 10 augustus 2014

Review: Liquid Eyeliner Maybelline NY Master Precise - Floor

Ooit leende ik deze eyeliner van mijn nicht, ze was hem vergeten bij mij thuis en ik mocht hem gebruiken. Ik was op slag verliefd. Ik vond hem zo fijn en handig. Klik snel op meer lezen voor de review.
De vormgeving
De eyeliner is vrij simpel, het is een soort pen van ongeveer 12 cm lang. Je kan hem goed vasthouden en hij is niet te groot voor in een tasje. Er staat Master Precise 'opgeschreven' ik vind dat dit een mooi effect heeft. Het is een heel simpel design maar ook mooi.


De eyeliner zelf
De eyeliner is heel fijn om te gebruiken. De punt is 0,4 mm dun, maar is ook heel lang waardoor je ook dikkere lijnen kan maken. De eyeliner blijft ongeveer 2 uur zitten en brokkelt niet af. Hij vervaagt na 2 uur. Wat er dan overblijft blijft wel een paar dagen zitten ;).


Swatches
Zoals je ziet kan je de eyeliner op verschillende manieren gebruiken. Je kan er goed mee tekenen en doordat hij zo dun is kan je makkelijk kleine foutjes verbergen. 
Info & Voor- en Nadelen
Prijs: €9,49
Verkrijgbaar bij de Etos en andere drogisterijen die Maybelline NY verkopen.

+ handig
+ dunne punt
+ is weg te halen met water
+ blijft niet heel lang maar niet kort zitten
+ brokkeld niet 

- brengt soms niet gelijk pikzwart aan (waardoor je een paar keer moet aanbrengen)


Conclusie
Ik vind dit misschien wel mijn beste beauty-aankoop ooit. Ik ben er superblij mee. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen. Hij is handig ook om mee te nemen. Het leuke vind ik dat je hem ook kan gebruiken om jezelf te tattoëren, ik vind tattoo's heel mooi, maar er een nemen durf ik niet. Met deze eyeliner kan ik tattoo's maken en ze er zo weer afhalen met water. Het is echt een soort pen.

1 opmerking: