woensdag 6 augustus 2014

Gastartikel Mandy, What's in my carry on bag.

Ik zal me even voorstellen, ik ben Mandy en ik kom uit Voorburg en ik ben 16 jaar. Ik ga drie gastartikelen schrijven deze zomer. Waarom ik dat doe?! Voor de fun natuurlijk, en omdat ik een paar artikelen van Floor over neem omdat ze niet veel tijd heeft :)
Ik vlieg elk jaar van Amsterdam naar Orlando Florida. Ongeveer negen uur vliegen! Dit is wat ik meeneem in m'n carry on bag.


                     Dit is mijn tas, een strandtas van de primark, lekker goedkoop!
Beauty:

Kwa beauty neem ik vrij veel mee. Onder andere.. neem ik make up reininginsdoekjes mee ( ik haal altijd m'n make up eraf in het vliegtuig ) goede lippenbalsem van EOS. Foundation in een potje ( handig, hoef je geen heel flesje mee te nemen )
een travalo, handcreme, gezichtscreme en mondspray!
Leesmateriaal.

Ik neem altijd een tekenblok mee en potloden, dat is gewoon mijn ding ik kan niet zonder. Ik ben ook een echte lezer, ik lees graag tijdschriften maar voor mij zijn ze te snel uit. Daarom neem ik twee boeken mee: Happy Life van mascha van beautygloss, The fault in our stars van John Green. En natuurlijk een tijdschrift. Ik neem ook vaak een tekenblok mee en potloden.


 Handig.

Het is altijd slim om een powerbank te hebben. Als je een lange vlucht hebt kan je je mobiel gewoon opladen aan dit handige bankje! Ook neem ik altijd snoep mee omdat vliegtuig eten nooit zo lekker is.. Ook neem ik altijd m'n zonnebril mee dan kan je die meteen op doen als je aangekomen bent.
Dat was alles wat in m'n tas zat! Hope you liked it.

<3

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten