maandag 7 juli 2014

The Fairytale Tag | Floor

Eigenlijk heb ik nog nooit een tag gedaan, vandaar dat ik dat wilde doen. Deze tag vond ik op deze blog. Het is een tag met vragen over sprookjes-figuren. Klik gauw op meer lezen!Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Dit vind ik een moeilijke vraag, maar ik ken mezelf heel lelijk. Soms word ik daar dan down van, maar ik denk niet dat dit nodig is. Ik ken ook mooie momenten van mezelf. Ook hoor ik best vaak dat ik knap ben, wat mij mezelf ook mooier laat vinden. Qua innerlijk vind ik mezelf niet echt mooi. Daarvoor doe ik teveel dingen voor mezelf en zonder aan anderen te denken. Ik probeer dit natuurlijk wel, maar dit maakt me dan nog steeds niet mooier. 

Doornroosje: Hoe veel uren slaap je elke nacht?
Mijn slaappatroon varieert heel erg. De ene nacht slaap ik maar 4 uur, en de ander opeens 10. Omdat ik hier best wel last van heb heb ik de app 'meeSleep' waarmee ik het aantal uren dat ik slaap meet en ook te weten krijg of ik goed slaap, of dat ik een nachtje eerder naar bed moet. Volgens deze app slaap ik nu ongeveer 7,5 uur per nacht.


Assepoester: Heb je een avondklok?
Nee, totaaaal niet. Ik kan heel lang opblijven zonder me te realiseren hoe laat het is. Ook kom ik sowieso vaak te laat. Dit gebeurt ook vaak s'avonds. Ik ben echt een avondmens en kan ook echt een hele nacht blijven praten.

Rapunzel: Houd je er van om buiten te zijn?
Ja en nee. Ik houd van de natuur en hoe het eruit ziet, en ik vind het fijn om buiten te lopen, maar soms ben ik veel liever binnen. Daar voel ik me veiliger en verder weg van insecten haha.


Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Jaa, vrij snel. Misschien te snel, dat weet ik niet. Ik praat vrij open over mijn leven en doe snel alsof ik mensen ken. Echt vertrouwen doe ik niet, ik zou niet mijn tas bij iemand laten liggen die ik niet ken bijvoorbeeld.

De wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Dit was ik altijd wel, maar tegenwoordig ben ik meer op mijn hoede. Ik vertrouw mensen steeds minder als ze een beetje verdacht doen.


De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
Ik heb een broertje van 12 jaar, vroeger hadden we altijd heel veel ruzie en vechtten we ook echt. Nu is hij meer volwassener en hebben we steeds meer lol samen.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Een mooi persoon is iemand die niet te veel geeft om nutteloze dingen, zijn eigen zelfbeeld belangrijk vind en voor anderen zorgt. Ook denkt diegene aan andermans gevoelens en probeert hij/zij een oplossing te zoeken die voor iedereen goed uitkomt en iedereen gelukkig maakt. Ook is hij/zij een genieter.


De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Mensen die onverzorgd zijn, die te weinig geven om dingen. Ik bedoel dat ze dingen afraffelen en niks met passie doen, of met motivatie. Ook alcoholisten vind ik vies, ik vind ze zielig en eng. 

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Echt in mijn huis staan eigenlijk geen planten, alleen een basilicum en een peterselie-plantje staan in mijn keuken. In mijn tuin staan wel veel bloemen en planten, en we hebben zelfs een boom.De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Jazeker, ik heb 2 hele leuke lieve katten genaamd Ginger en Pip. Ook hebben we thuis 2 cavia's.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Een zwakte in mijn karakter is dat ik vaak te laat kom, dat ik niet altijd goed over gevolgen nadenk en dat ik soms te veel nadenk waardoor ik alles heel moeilijk maak en zelf hoofdpijn krijg.


Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Ik heb eigenlijk heel veel wensen, maar mijn grootste wens is dat ik veel kan reizen en gewoon gelukkig word met wie ik ben. Ook hoop ik ooit een echt goede relatie te krijgen met iemand.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?
Mijn echte leeftijd is 16, en ik voel me eerlijkgezegd, 18. Dit klinkt heel erg raar vind ik zelf, maar dit komt doordat ik werk met mensen van in de 20 en met 1 meisje van 18 en ik voel me eigenlijk net zoals haar. Ik praat hetzelfde over dezelfde dingen. Alleen wat ik mag is anders. Ook qua school ligt het anders natuurlijk. En ik zie er ook gewoon uit alsof ik 16 ben natuurlijk ;).De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Mijn meeste waardevolle bezit, tja.. Ik denk dat het twee dingen kan betekenen; mijn duurste bezit, wat het meeste geld waard is, en natuurlijk wat voor mij de meeste waarde heeft. Mijn duurste bezit is mijn kamer (als dat een bezit is haha), dit jaar is mijn kamer namelijk helemaal verbouwd en heb ik een nieuwe badkamer gekregen wat allemaal duur was. Wat voor mij de meeste waarde heeft, is ook moeilijk te bedenken. Eigenlijk is het iedereen waarvan ik houd;mijn familie, mijn vrienden en mijn katten ;), maar een ding waar ik veel waarde aan hecht heb ik denk ik niet. Mijn mobiel is wel erg belangrijk voor me, omdat ik hier alles op heb staan.

Vrouw Holle: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
Dat ligt eraan wat mijn doel is. Als ik ergens helemaal achter sta en iets echt moet doen, en dus veel motivatie heb, werk ik echt hard. Maar over het algemeen ben ik vrij lui ;).


De Dansende Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Ik houuu van feestjes, feestjes zijn gezellig vind ik, en je kan lekker losgaan. Ik vind dat je op feestjes altijd veel meer 'liefde' kan vinden. Liefde voor muziek, liefde voor dans, en liefde voor elkaar. Dit vind ik fijn. 

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Dat mijn kleding niet kapot gaat vind ik wel heel belangrijk, maar het is niet dat ik het heel erg vind als mijn kleding er niet prefect uitziet. Ik vind kleding wel een hele leuke manier van je karakter laten zien. 


Het Dappere Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Ik ben niet erg dapper of moedig. Ik ben vrij bang voor de mening van anderen, maar ben hier de laatste tijd wel harder in geworden. Verder ben ik niet bang om mezelf pijn te doen, dus ik durf wel dingen te doen die me eng lijken. 

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
Eigenlijk niet. Ik kan best wel wat hebben en trek me niet zoveel aan van alles. Ik heb wel soms momenten waarop iets me echt teveel word, en dan ben ik wel heel gevoellig. Maar dit komt niet vaak voor.


Dit was de Tag, ik vond hem zelf leuk om in te vullen, doordat ik ook een goed zelfbeeld kreeg. Het waren vrij persoonlijke vragen, maar gelinkt met de sprookjes vond ik het wel erg leuk. Ik hoop dat jullie dit ook een leuke manier vonden om mij beter te leren kennen.

Bedankt voor het lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten