woensdag 23 juli 2014

Tag: Pretty little liars - Melissa

Vandaag ga ik de pretty little liars tag doen! Ik heb wat vragen weggelaten die geen toevoeging meer hebben omdat het antwoord daarop al gekomen is. Ik denk zelf dat het wel mee valt hoeveel spoilers ik verklap in dit artikel, maar mocht je nog niet helemaal niet ver zijn in de serie dan zou ik dit artikel misschien niet lezen. Maar anders lees lekker verder!!
Pll

Wie is je favoriete personage?
Ik denk Aria of Alison.
Wie denk je dat A is? 
In de serie: Mona sowieso, en ik denk dat Alison (of haar tweelingzus) er ook iets mee te maken heeft.
In de boeken: Daar is 't bekend gemaakt al. En ik denk dat ze de verhaallijn aanhouden in de serie
Welke personages zijn leuk samen? 
In de serie: Caleb en Hanna.
In de boeken is Hannah met Lucas (en ik hou van hun samen!!!!!!) en Aria is samen met Noel Kahn (en hun zijn ook geweldig samen!!!). Maar helaas hebben ze die relaties niet opgevolgd in de serie. Let me cry.
LIARS 4EVER ♥
Het meest domme moment
Er zijn zoveel domme momenten, dat ik 't echt niet zo weten.
Favoriete slechterik? 
Lucas, ook al valt 't wel mee hoe slecht ie is. Ik vind dat hij gewoon een leuke rol had/heeft.
Wie denk je dat er slecht word?
Ik denk dat Paige zich gaat laten beïnvloeden door Mona.
Wie is er het meeste pijn gedaan door A?
Ik zou 't eigenlijk niet weten, ze zijn allemaal veel kwijtgeraakt en hebben allemaal geleden door A.
pll
Wie zijn stijl vind je het leukst? 
Aria. Meestal dan. Soms draagt ze ook heleeeee aparte dingen. Alison draagt meestal ook leuke dingen, maar dat is dan ook de queenbee (of was)
Wie is je crush in de show?
Hmmm, ik moet zeggen dat ik niet echt veel van de jongens uit pll knap vind, als ik moest kiezen word 't Jason of Mike denk ik. Maar helaas spelen beide geen hele grote rol. In de boeken spelen de jongens allemaal een leukere rol, dan speelt Noel Kahn een hele leuke rol en Sean ook.
Wie vind je het minst leuk van iedereen en van de 4 meiden?
Van de 4 meiden weet ik 't eigenlijk niet goed. Ik denk Emily. En van iedereen vind ik dan Mona toch een beetje vervelend. Maar ook die jongen waar Spencer wel is mee leert? Ik weet z'n naam niet. Maar hem vind ik ook totaal geen toevoeging hebben.
Untitled
Wat was het meest schokkende moment voor jou?
Toen Toby A was, ik was serieus geschokt. Ook op de halloween trein toen Aria in zo'n doos wakker werd naast Garret zijn lichaam schok ik me kapot.
Wat zou je doen als A achter jou aan zat?
Bang zijn. Nee, ik heb werkelijk geen idee. Mezelf opsluiten in m'n kamer ofzo.
Wat was je favoriete aflevering tot nu toe?
De aflevering dat ze naar Ravenswood gaan, ik weet eerlijk gezegd niet hoe die aflevering heet. Maar het is ook een halloween aflevering, dacht ik.

Dit was de tag. Neem hem gerust over, want dat heb ik ook gedaan (haha). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten