donderdag 17 juli 2014

Shoplog Den Haag | Floor

Na mijn toetsweek gingen Melissa en ik onze stress eraf shoppen in Den Haag, we gingen onder andere naar de Bijenkorf, de Action en Pull&Bear. Benieuwd naar mijn aankopen? Klik snel op meer lezen.


ActionBij de Action kocht een pakje gummen, het waren 6 gummen in vrolijke felle kleurtjes. Het pakje kostte me maar 44 cent!
Ook kocht ik dit schattige opbergbakje, wat je ook voor bijvoorbeeld fruit of ander eten kan gebruiken. Deze was ook aar 65 cent, en was er ook nog in andere maten.Ik houuu van geurkaarsen, en deze roken echt heerlijk. De geur is 'Ocean Breeze' en ruikt naar lavendel, hij doet me echt aan het strand denken. Deze set van 4 kaarsen kostte €1,80.Toen we door de Action liepen kwamen we deze schattige zakdoekjes liggen. Ik had nog zakdoekjes nodig, dus nam ze mee voor €0,90.

Bij de beauty-spullen zocht ik naar een scrub en deze leek me wel fijn. De korrels zijn erg grof maar de geur is lekker (het ruikt als dove Bodybutter, vrij zeep-achtig) en hij laat mijn huid zacht achter. Hij was €1,15.Bijenkorf

Omdat Melissa naar MAC wilde, gingen we de Bijenkorf in. Toen we langs Yves Saint Laurent kwamen, gingen we hier kijken omdat Melissa al 2 (1 en 2) Yeves Saint Laurent lipsticks heeft en hier erg blij mee is Ik probeerde de Rouge Volupte Shine lipstick, en vond de kleur Orange Impertinent (#16) het mooist. Het is een koraalroze kleur. Hij was vrij duur, maar volgens Melissa is hij het wel waard. Hij kostte €33,50.
Toen Melissa dan toch bij MAC was aangekomen en naar producten keek, probeerde ik deze blush uit, in de kleur 'Gingerly'. Ik vond hem wel mooi staan, maar kocht hem niet. Toen gingen we langs de kruidvat, waar ik nog eens in een spiegel keek en ik de blush eigenlijk wel heel mooi vond. Dus toen heb ik hem toch gekocht. Hij was €21,50
Kruidvat

Zoals ik hierboven al zei, gingen we naar de Kruidvat. Ik wilde namelijk een nieuwe oogschaduw. Eigenlijk draag ik nooit felle kleuren oogschaduw, maar deze metallicoogschaduw van Catrice in de kleur Petrol Pan (06) vond ik zo mooi, dat ik hem niet kon laten liggen. Hij koste €3,99.
Pull&Bear

Bij de Pull&Bear was heel veel sale, dus moest ik iets meenemen. Ik kocht een zwart hempje voor €5,99 en een hempje met bloemenprint voor €9,99.Links

Gummen
Bakje
Kaarsenset
MAC blush
Lipstick YSL
Oogschaduw Catrice

2 opmerkingen:

  1. Gingerly lijkt me een mooie blush! En je hebt nog meer leuke aankopen gedaan :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! De zakdoekjes zijn heel schattig.

    BeantwoordenVerwijderen