woensdag 2 juli 2014

Review: YSL Rouge volupté shine 8 Pink in Confidence - Melissa

Als je iets vind wat heel erg fijn is: dan wil je er meer van. Dat had ik met deze lipsticks van YSL. Ik had nog een Ici paris gift card liggen. Dus hoefte ik nog maar zo'n 12 euro bij te leggen. Ik heb de lipstick besteld via de website van ici paris en dit ging allemaal erg goed, en het pakketje was vrij snel binnen. Bevalt deze kleur me ook zo goed? 
Ik kocht de kleur 8 Pink in confidence, een zachte roze kleur. Ik had reviews opgezocht van verschillenden lipsticks, deze leek me wel safe, het is natuurlijk altijd een beetje risky om een lipstick online te bestellen, vooral als het een dure lipstick is. Je weet nooit hoe de lipstick in 't echt uit pakt. 


De vormgeving
Prachtig, ik heb er geen andere worden voor. Bjoe-tie-foel. En de huls is ook nog is heel stevig en handig. Ik vind het fijn dat je kan zien welke kleur het is. De huls is wel redelijk zwaar vergeleken met andere lipsticks. Maar hij is nog steeds prachtig and I'm lovin' it!!


De lipstick zelf
Toen ik de lipstick voor 't eerst zag dacht ik dat de kleur bijna 't zelfde was als 12 Pink in paris, maar dat is niet zo. Ze zijn verschillend. Deze kleur is zachter qua kleur. De substantie is heel erg prettig. Hij is heel erg zacht en glijd over je lippen. De lipstick blijft heel lang en goed zitten. 

Swatches
Zoals je ziet komt er een heel lief mooi zacht roze kleurtje vanaf die goed gepigmenteerd is. Isn't she lovely? Isn't she wonderfull?


Info en voordelen/nadelen
Tekoop bij Ici paris en douglas. Prijs: €33,95

Voordelen:
+ Een heleboel keus in kleuren
+ Blijft goed en lang zitten
+ Glijd makkelijk over je lippen

Nadelen:
- Heel erg prijzig.

Conclusie
Het zijn heel fijne lipsticks, maar ze zijn zo duur! Mocht je een fijne lipstick zoeken en ben je bereid er wat meer geld voor uit te geven, dan raad ik je deze zeker aan. Want ik wil meer en meer en meer. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten