dinsdag 29 juli 2014

Review: YSL Rouge volupté shine 16 Orange Impertinent - Floor

Melissa heeft al 2 van deze Lipsticks (klik hier voor #13 en klik hier voor #8) en adviseerde mij ook om hem te proberen. In de bijenkorf zag ik inderdaad een hele mooie lipstick uit dezelfde reeks. Ik koos #16 Orange Impertinent. Klik gauw op meer lezen!
De vormgeving
De lipstick vind ik heel mooi. Hij is goud en het Yves Saint Laurent logo in het midden vind ik ook heel mooi. De lipstick is vrij zwaar maar dat komt ook doordat er veel in zit (4,5 gram). Hij glimt helemaal en de kleur is in het midden te zien. De dop klik je erop en dan is de lipsick 1 geheel, je ziet de dop niet echt. Hij voelt stevig.


De lipstick zelf
De lipstick is erg fijn. De kleur is koraalachtig, heel fris maar toch warm. De lipstick is zacht en romig en blijft bijna de hele dag zitten. Toch breng ik hem vaker aan, omdat ik dat gewend ben van andere lipsticks en omdat dat leuk is, doordat hij zo romig is en ook heel lekker ruikt en smaakt. Hij is na 1x aanbrengen al goed gepigmenteerd, en makkelijk te verdelen. Swatches
Hier zie je hoe romig de lipstick is. Het rare is dat het hier lijkt alsof de kleur heel roze is. Op mijn lippen is hij veel meer oranje/koraal. Dit ligt ook aan het licht natuurlijk. Info & Voor- en Nadelen
Prijs: €33,50
Verkrijgbaar bij de Bijenkorf, ook online (klik hier).

+ blijft lang zitten
+ ruikt en smaakt lekker
+ romig
+ mooie kleur

- duurConclusie
Deze lipstick is vrij duur, maar je kan er heel lang mee doen en de kleur is prachtig. Ik word er ook blij van omdat ik weet dat het een mooi product is. Ook ziet hij er heel mooi en luxe uit. Hij ruikt en smaakt ook nog heel lekker, als watermeloen. Hij is heel fijn, zeker voor de zomer.


2 opmerkingen:

  1. Super mooie lipstick! Zo een wil ik er ook nog een keer kopen :D

    BeantwoordenVerwijderen