vrijdag 25 juli 2014

Review MAC Sheertone Blush | Floor

Een tijdje terug ben ik met Melissa in Den Haag gaan shoppen, toen heb ik deze blush van MAC gekocht, de kleur is 'Gingerly'. Toen ik hem in een voorbeeld zag, dacht ik wow deze kleur lijkt me best mooi. Toen probeerde ik hem op en was ik gelijk verliefd, na twijfels over de prijs, heb ik hem toch gekocht. Benieuwd hoe hij me bevalt? Klik gauw op meer lezen!

De vormgeving

Het doosje vind ik erg classy, simpel en mooi. Het doosje is zwart, met kleine zilveren glitters, dit was denk ik mooier geweest als het mat was geweest, maar ik vind het nogsteeds mooi. Echt heel mooi en simpel vind ik het M.A.C. teken op het plastic van de deksel. Ook vind ik het mooi dat je de blush door de deksel heen ziet. Hij ziet er luxe uit waardoor ik er nog blijer mee ben.De blush zelf
De kleur leek mij toen ik hem voor het eerst swatchde veel te donker en bruin/oranje voor mij, maar toen ik hem op mijn gezicht probeerde vond ik hem eigelijk heel mooi staan. Hij werkt als een soort half bronzer/half blusher voor mij. Hij geeft een mooie gloed. 

Bij het aanbrengen moet ik wel opletten dat ik niet teveel aanbreng, ook is de blush erg op de plek waar je begint met aanbrengen gepigmenteerd, waardoor het mooi verdelen moeilijker is.


Swatches
Op de swatches zie je dat de plek waar ik de blush heb aangebracht (boven) duidelijker gepigmenteerd is dan dan waar ik stopte met aanbrengen (onder). Dit is op mijn gezicht ook. De blush is mat en zoals je ziet vrij bruin.


Info& Voor- en Nadelen
Prijs: €21,50 (6g) 
Verkrijgbaar bij de MAC-stores, in de Bijenkorf of online (klik hier)

+ mooi doosje
+ fijn formaat doosje
+ kan ook als bronzer gebruikt worden
+ brengt een gezonde gloed
+ matte finish

- vrij donker
- aan de prijzige kant
- mooi verdelen is moeilijk
- licht aanbrengen is moeilijk

Conclusie
De blush moet je zeker eerst proberen, omdat het je wel echt moet staan denk ik. Ook kan je de blush niet even snel aanbrengen. Als je hier even de tijd voor neemt is het effect wel mooi. Het geeft een levend, exotisch effect aan je gezicht. Ook vind ik het doosje erg mooi. Als je een mooie bronzer/blush zoekt is deze perfect lijkt mij.
2 opmerkingen: