maandag 21 juli 2014

Review: Kiko eyeshadow 135 & 139 - Melissa

Een tijdje terug kocht ik al één kleur in Duitsland. Een tweede kleur kocht ik in London. Ik laat beide kleuren vandaag zien. Dit zijn de goedkoopste oogschaduws van kiko. Deze hebben verder geen speciale naam (als het goed is). Klik op 'Meer lezen' voor mijn mening over deze oogschaduws. 

De vormgeving

Wat ik jammer vind is dat de kleuren geen namen hebben, alleen maar een getal. Wel krijg je ze netjes in doosjes. Dat vind ik altijd erg fijn. Zo is de kans dat je oogschaduw kapot gaat onderweg een stuk kleiner, en het staat gewoon erg netjes en chique. De verpakking zelf is stevig en strak. Helemaal goed, zeker voor de prijs die je betaalt. Ook is het fijn dat de verpakking helemaal mat is, zelfs het glas, geen vette of vieze vlekken dus.

De oogschaduws zelfs
De oogschaduws zijn prima gepigmenteerd, brengen gemakkelijk aan, bevatten weinig fall out en zijn goed op te bouwen in kleur. Ook heeft kiko een hele grote keus aan kleuren in deze 'lijn'. Voor ieder wat wils. Met deze kleuren valt heel goed te werken, beide kleuren zijn prachtig in de verpakking maar ook op de eten.

135
139

Swatches
Zoals je ziet zijn de oogschaduws orima gepigmenteerd, vooral de paarse/bruine kleur vind ik erg mooi!

Info en voordelen/nadelen
Prijs: €2,90. Online te bestellen via kikocosmetics.eu

Voordelen:
+ Lekker goedkoop
+ Veel keus in kleur

Nadelen:
- Sommige kleuren zijn minder gepigmenteerd als anderen


Conclusie
Dit zijn hele prettige oogschaduws voor de prijs die je ervoor betaalt. Ze zien er niet goedkoop uit en werken heel prettig. Ik zeg kopen die hap!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten