woensdag 9 juli 2014

Review: Bourjois Poudre bronzante - Melissa

Deze bronzer zag ik eerst al zo af en toe voorbij komen, met altijd goede reviews. In Nederland wordt deze niet verkocht, maar in London wel. Voor zo'n 8 pond nam ik deze mee. En ik verklap alvast: hij is fijn!!! Meer zien van deze bronzer? Klik op meer lezen. 
De vormgeving
Bjoe-tie-foel. Echt heel erg leuk, het chocoladereepje! Zo schattig, ook stevig, en niet eens heel duur. Ik heb een nieuw pareltje in mijn stash! Lovin' it. 


De bronzer zelf
De kleur is per-fect om te shapen, echt precies goed. De bronzer brengt prettig aan, je kan het product makkelijk opbouwen, je hebt niet ineens veelste veel product en je bent ook geen uren bezig met het opbouwen van de bronzer.
Swatches
Ik weet serieus niet wat ik erover kan vertellen, ik houd gewoon van deze bronzer!! Misschien zie je de reden wel op de foto's hieronder!

Conclusie
Deze bronzer is zo geweldig! Ik raad hem iedereen aan, echt. Ik ben verliefd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten