vrijdag 4 juli 2014

Mijn Lippenbalsem stash | Floor

Ik heb niet een hele grote make-up stash, toch wil ik jullie een deel van mijn make-up stash laten zien. Mijn grootste deel is eigenlijk mijn lippenbalsem-collectie. Vandaar dit artikel. Klik gauw op meer lezen!
Lippenbalsem heeft (naar mijn mening) iedereen nodig, het is verzorgend, soms heb je het ook echt nodig als bescherming, en als het ook nog een mooie kleur heeft zit je al helemaal goed. In dit artikel vertel ik over mijn Lippenbalsems, onderaan de pagina zie je alle lippenbalsems zonder dop of deksel, veel leesplezier!

Vaseline


Ik denk dat iedereen wel een pot(je) vaseline in zijn lippenbalsem stash heeft zitten. Vaseline is natuurlijk heel handig voor je lippen, maar ook voor droge huid. Ik heb neutrale vaseline, de middelste maat pot.

Labello


Ik denk ook dat ik niet de enige ben met labello in zijn stash, labello is zo'n goed en mooi lippenbalsem merk. Ik heb vroeger veel meer smaken/kleuren gehad, maar deze heb ik eigenlijk allemaal opgemaakt of deze ben ik kwijtgeraakt. Nu heb ik nog maar twee kleuren/smaken: Velvet Rose en Fruity Shine. Beide zijn al best oud, en ik weet niet of ze nog verkrijgbaar zijn. Velvet Rose is een hele mooie roze kleur die goed verzorgt, Fruity Shine is een lichte rode kleur met glitters, hier vind ik vooral de kleur erg mooi van. 

The Body Shop


Van de Body Shop heb ik ook twee lippenbalsems, een hele verzorgende, voor echt droge lippen (dat is de rechter), deze heet Vitamine E Lip Care SPF 15. Er hoort ook nog een label omheen, maar deze is er in de loop van tijd afgegaan, en ik vind hem zondere eigenlijk ook mooier. De balsem is ook nog spf 15, dus extra goed en ook handig op wintersport.

De stick met verpakking, bron: google

De andere lippenbalsem is de 100% Natural Lip Roll-On. Hij is kleurloos en smaakt naar rozen. Eigenlijk is het geen balsem maar meer een lipgloss. Toch vond ik hem bij deze stash passen omdat hij wel heel verzorgend is maar toch mooie glans geeft.

Burt's Bee'sAltijd wilde ik al een lippenbalsem van Burt's Bee's, dus toen ik hem in mijn Glossybox kreeg vorig jaar was ik super blij. Ik heb de bijenwas, zonder kleur, met mintsmaak. Hij maakt mijn lippen heel erg zacht, zegmaar kissable ;).
Lush


Van Lush heb ik 'Honey Trap' een lippenbalsem met honing, witte chocolade en vanille. Superzoet dus, maar ik vind hem ook superlekker. Ook verzorgt hij (naar mijn idee) heel goed. De substantie is een beetje als boter met suiker of als koekdeeg ofzo. Het voelt een beetje raar maar net als boter smelt het op je lippen. 

Blistex


Deze lippenbalsem heb ik gekocht nadat ik superdroge lippen had en niks bij me had, ik had toen deze lippenbalsem geleend van iemand. Mijn eerste ervaring was super en ook de smaak vond ik lekker. Toen heb ik hem gelijk ook gekocht. Het is de Blistex Daily Lip Conditioner (gewoon te koop bij Albert Heijn), een lippenbalsem in een potje, het lijkt op vaseline, in de smaak 'olijfolie'. Dit klinkt misschien erg vies maar dat valt wel mee, hij is zoeter dan olijfolie maar heeft nog wel iets van die smaak.

E.L.F.


De laatste lippenbalsem in mijn stash is de e.l.f Lipbalm spf 15, de kleur is neutraal. Als je meer wilt weten over deze lippenbalsem kan je hier klikken voor de review.

Zonder dop:
Dit waren al mijn lippenbalsems alweer, hierboven nog foto's van de balsems zonder dop, zodat je een beter idee krijgt van hoe ze er nou eigenlijk uitzien. Mijn lievelings lipbalsem heb ik niet echt, hoewel ik 'Honey Trap' van Lush en 'Vitamine E SPF 15' van de Body Shop wel iets vaker pak dan de rest van mijn balsems. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden.

Bedankt voor het lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten