zaterdag 5 juli 2014

Kletsennnnnn: Het wk en het einde van het schooljaar - Melissa

Jajajaja, wie had verwacht dat we zo ver zouden komen dit jaar: ik denk niet veel mensen. Maar we staan toch echt in de kwartfinale! En ik hoop zo dat we dit jaar weer in de finale staan én hem winnen!!!! Ik ben heel fanatiek als 't om het wk gaat, wie had dat verwacht? Maar ik ben bijna net zo erg als zo'n vent die mee scheld, het kan écht heel m'n stemming beïnvloeden.
Wat gaan jullie vanavond doen? Mijn avond spendeer ik opnieuw met Floor en dit keer ook met Yennie en nog 2 vrienden. We gaan naar een soort kroeg en misschien daarna nog naar een huisfeest. Word vast gezellieeeee.

En yes!!!! Ik heb eindelijk een soort van vakantie, m'n proefwerkweek is voorbij en nu heb ik nog een klassenuitje, een keer dat we moeten klimmen, boeken inleveren, rapport ophalen en done!!! 

Ik ben blij. Ik ben me toch klaar met school, vooral omdat ik dus ben blijven zitten en al m'n vrienden nu van school af zijn... Of nja, ik heb ook wel vrienden in m'n klas maar wees eerlijk: wie word er niet jaloers van strand snapchats terwijl je zelf in de klas zit tot 5 uur??? Ik denk dat iedereen dan liever voor 't strand kiest.

Denken jullie dat Nederland vanavond wint? En wat ga jij vanavond doen? 


2 opmerkingen:

  1. Ik weet niet of Nederland wint, zeg elke wedstrijd van niet maar dan winnen ze uiteindelijk toch wel (gelukkig). Hoooop dat ze in de (halve) finale komen. En echt kut dat je blijft zitten.

    BeantwoordenVerwijderen