zondag 27 juli 2014

Forever21 bestelling - Melissa

Een tijdje geleden alweer bestelde ik wat items op forever21, die ik graag aan jullie laat zien. Ik weet dat de forever21 nu ook in Amsterdam zit, maar helaas is dat nog een heel stuk rijden voor mij. Dus is online bestellen een stuk makkelijker in mijn geval. Kijk mee met mijn bestelling.

Als eerste kocht ik dit jurkje. Ik wou graag nog een casual jurkje voor op vakantie. Omdat ik niet zo groot ben, zijn jurkjes snel te lang. Op forever21 zijn de jurkjes daarom perfect voor mij. Ik denk dat di jurkje door zijn lichte kleur vooral mooi staat als ik straks een kleurtje heb en het lukt me vast om die te krijgen op Curaçao. :)


Dan kocht ik een lange spijkerbroek. Ik wou graag een high waisted broek erbij en ik vond dat gewassen effect wat je nu veel ziet ook erg leuk. Helaas valt deze broek een beetje tegen. Hij is iets te groot en daarom kan ik hem niet als high waisted broek dragen, maar moet ik er een lang shirt over doen. Anders lijk ik heel erg dik hierin. Ook ben ik de hele dag bezig met de broek omhoog hijsen want er zitten geen riemlusjes in.
Dan kocht ik een kort broekje. En deze vind ik heeel leuk! Ook deze is een beetje groot, maar er valt mee te dealen. Je ziet m'n benen of de zakjes echt helemaal door die gaten, wat ik eigenlijk wel leuk vind, maar ook onhandig. Je kan niks in de zakken doen, want dat ziet er gewoon niet uit. Aan de onderkant zit een kantje rand, lovin' it.

Dan kocht ik nog een shirt. Ik had er eigenlijk niet op gerekend dat dit een crop top was. Maar ik vind 't eigenlijk wel leuk. Hij is ook niet zo heel kort, ik weet alleen niet waar ik hem mee moet dragen. Ik heb geen grijze high waisted broek, alleen een blauwe (aangezien ik die grijs/zwarte van hierboven niet als high waisted broek kan dragen). 

Dit shirt vind ik zo leuk! Hij is niet eens heel bijzonder, maar je kan hem heel leuk combineren en dragen en de stof is heel erg fijn. Ik vind het effect van de stof ook héél erg leuk. Dit is echt het ultieme shirt om met m'n statement kettingen te dragen of te combineren. 
Prijzen:
Dress short le taupe (jurkje) - €19,45
Denim short denim washed (kort broekje) - €16,45
Knit top heather grey/cream (crop top) - €7,45
Knit top midnight (shirtje) - €7,95
Denim pants lon charcoal (lange broek) - €19,45

Ik kocht ook nog 2 ringetjes, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik die helemaal vergeten ben. Deze koos ik dan ook alleen om m'n verzending gratis te krijgen haha. Ik ben heel blij met m'n aankopen en ik hoop dat het leuk was om m'n bestelling te zien. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten